Tork dispenser aftale – en billig løsning

Tork dispenser

Det svenske mærke Tork er en af de helt store udbydere af diverse papir- og hygiejneprodukter.  De mest populære produkter de tilbyder er eksempelvis håndklæderuller, toiletpapir og dispensere.

Tork leverer dispensere af høj kvalitet, og de er derfor ikke altid helt billige. Samtidig er Tork mest interesseret i at sælge papiret, da det er deres største omsætningskilde. Derfor har Tork lavet det såkaldte “Tork Advantage Dispenser Program” hvor man kan få rabat på dispensere – eller endda få dem helt gratis, mod at man køber Torks eget papir. Hvad denne aftale indbefatter, uddybes i dette blogindlæg.

 

Tork Advantage Dispenser Program

Tork har et bredt udvalg af dispensere til både toiletpapir, håndklædeark,  håndklæderuller, servietter m.m. Som et alternativ til at købe disse dispensere fra Tork, er det muligt at indgå en Tork dispenser aftale.

Tork ejer dispenserne

Det betyder, at du som kunder slipper for at bruge penge på at køb dispenserne. I stedet lejer du dem og opnår en langt billigere pris. Det er dog samtidig også muligt at købe Tork’s dispensere til fuld pris og få ejerskabet. I dette tilfælde ville man som kunde have mulighed for frit at benytte forskellige produktmærker i de købte dispensere.

Kun Tork produkter tilladt

Som en del af aftalen, skal man som kunde skrive under på, at man udelukkende benytter Tork produkter i sine dispensere.  Laver man eksempelvis en lejeaftale omkring dispensere til håndklædeark, må man kun benytte købte håndklædeark fra Tork i de lånte dispensere. Det er som kunde muligt at skifte leverandør af Tork produkterne undervejs, da aftalen blot er bindende overfor Tork som brand.

Aftalen gælder i 3 år

Har man som kunde interesse i aftalen, skriver man under på en 3-års periode.  Det er herefter muligt at forlænge perioden i en ny dispenseraftale med Tork. Skulle man undervejs have behov for flere dispensere, er dette også muligt. Såfremt man i løbet af denne periode ikke længere vil benytte Tork’s dispensere, har Tork rettighed til at afhente dispenserne. Dette skyldes som tidligere beskrevet, at den 3-årige periode er en lejeperiode, hvor dispenserne fra Tork fortsat er Tork’s ejendom.

Minimumskrav

For at kunne indgå en dispenser låneaftale med Tork, skal man leje mindst 10 dispensere. Minimumskravet på 10 dispensere kan inkludere forskellige slags dispensere, alt efter din virksomheds behov. Man kan altså eksempelvis blande servietdispensere, dispensere til toiletpapir og dispensere til håndklædeark i sin bestilling.

De udvalgte dispensere bliver, sammen med tilhørende produkter, leveret af den valgte distributør.

Indgå en låneaftale gennem HUMA

Det er muligt at indgå en lignende dispenser låneaftale med HUMA. Såfremt du skulle have interesse i, at få en stærkt nedsat pris på dispensere mod at skrive under på en lignende 3-årig kontrakt, kan vi kontaktes på tlf. + 70 40 45 00. Vi har markedets bedste priser på papir og tilbyder samtidig mængderabatter.

 

Blandt Tork's dispensere finder man bl.a. den nye serie Tork Design Image - en unik kollektion i rustfrit stål.

Blandt Tork’s dispensere finder man bl.a. den nye serie Tork Design Image – en unik kollektion i rustfrit stål.

Fordele ved Tork’s låneaftale

Indgår man som kunde i en dispenser låneaftale med Tork, er der en række fordele.  

Stærkt nedsat pris

Som beskrevet er en klar fordel ved en dispenser låneaftale, at man som kunde får de valgte dispensere til en stærkt reduceret pris. Dette betyder en økonomisk besparelse, hvilket yderligere giver mulighed for at erhverve sig flere dispensere end normalt. Med flere dispensere, kan man som virksomhed dække flere områder end normalt, og dermed optimere hygiejnen i højere grad.

Dispensere af høj kvalitet

Som kunde af Tork får du professionelle og brugervenlige dispenser af høj kvalitet. Samtidig er Tork’s dispensere lavet med et stilfuldt design, der passer alle miljøer. Ydermere arbejder de lånte dispensere perfekt sammen med tilhørende Tork produkter. Et eksempel på Tork’s kvalitetsbevidste dispensere er Tork Xpress Multifold H2 – en borddispenser af høj kvalitet i rustfrit stål til håndklædeark.

Livtidsgaranti på dispensere

Tork giver livstidsgaranti på alle deres dispensere. Når den 3-årige Tork dispenser aftale ophører står du dermed som ejer af dispensere, der holder resten af dit liv. Dette betyder på sigt en økonomisk besparelse, da der ikke bliver behov for køb af nye erstatningsdispensere. At skrive under på en 3-årig låneaftale med Tork, er derfor både en økonomisk og langsigtet løsning.

 

Ulemper ved at vælge en låneaftale

Såfremt man skriver under på en låneaftale, medfølger der også et par ulemper der er vigtige at gøre sig klar over, før man vælger en aftale.

Lavere fleksibilitet

Som tidligere beskrevet er du tvunget til kun at benytte papir fra Tork i dine dispensere, såfremt du skriver under på en låneaftale. Tork’s papir er typisk på et højere kvalitetsniveau og dermed også prisniveau sammenlignet med andre producenter af papirløsninger. Dette betyder, at du ikke kan vælge den billigste papirløsning til dine dispensere. Man skal dog ikke glemme, at fordelen ved at vælge kvalitetspapir som Torks er, at man ikke har brug for så meget papir. Dermed kan man være heldig at valg af kvalitetspapir i sidste ende giver en bedre totaløkonomi.

Du lejer kun dispenserne

Skriver du under på en låneaftale, er de leverede dispensere fortsat ejet af Tork, som skrevet tidligere. Det betyder, at Tork ved brud på aftalen om kun at benytte papir fra dem, har retten til at afhente de leverede dispensere.

 

Søger du flere dispensere til din virksomhed, er en Tork dispenser aftale altså en oplagt mulighed til at få en stærkt reduceret pris. Du skal blot være opmærksom på den lavere fleksibilitet mht. valg af papir. Skulle du have interesse i denne fordelagtige låneaftale, kan en sådan aftale laves med HUMA. Kontakt os på tlf. +70 40 45 00 eller info@huma.dk.

Vi har et stort udvalg af hygiejneprodukter fra kvalitetsmærket Tork. Heriblandt aftørringspapir, dispensere, håndklæderuller, håndklædeark, toiletpapir m.m. Klik her for at læse mere om Tork og de produkter vi forhandler.

                                                               

by Alexander