Fragt og levering

GLS logoDanske Fragtmænd Logo

Levering med GLS og Danske Fragtmænd

Vi afsender størstedelen af vores pakker med GLS. Hvis du vælger GLS som leveringsmulighed, tilbyder vi tre løsninger: GLS BusinessParcel (erhvervspakke), GLS PrivatDeliveryService (hjemmelevering) og levering til GLS Collect 

Ved køb af varer som enten er i restordre, tunge varer, eller varer som har en stor volumen (fx. papirvarer), anvender vi direkte levering fra vores leverandører. Dette sker for at sikre et stort vareudbud, holde fragtomkostningerne nede, samt sikre hurtig levering.

I de tilfælde hvor ordrene sendes direkte fra vores leverandører, anvender vi vores leverandøres fragtfirmaer. Dette er eksempelvis PostNord og Danske Fragtmænd.

Ekspeditions og leveringstid

  • Ordrer udelukkende bestående af varer som vi er lagerførende på, tilstræber vi at afsende samme dag, ved bestilling inden klokken 14:30
  • Leveringstiden på din ordre afgøres som udgangspunkt, af den/de vare(r) med længst leveringstid
  • Ekstra leveringstid må påregnes ved levering til Bornholm, Anholt og Læsø
  • GLS omdeler som udgangspunkt pakker i weekenden, men kun til pakkeshops. Det betyder, at hvis du bestiller fredag og vælger pakkeshop som leveringsmulighed, så har du mulighed for at få din ordre leveret lørdag.
  • GLS leverer som udgangspunkt ikke på helligdage.  

Gratis fragt ved køb over 1500 kroner

Køber du for mindst 1500 kroner eksklusiv moms (1875 inkl. moms), sender vi din ordre fragtfrit til din erhvervsadresse eller til pakkeshop. Dette gælder dog ikke forsendelser til Grønland og Færøerne, samt forsendelser indeholdende farligt gods.

Er din ordre ikke omfattet af gratis forsendelse, er priserne følgende:

Priser ekskl. moms

 

  0-1 kg 1-5 kg 5-10 kg 10-20 kg
         
GLS Pakkeshop 32 36 39,2 53,6
         
GLS Erhverv 36 40 48 52
         
GLS Privat 52 56 60 68Priser inkl. moms

  0-1 kg 1-5 kg 5-10 kg 10-20 kg
         
GLS Pakkeshop 40 45 49 67
         
GLS Erhverv 45 50 60 65
         
GLS Privat 65 70 75 85

Farligt gods tillæg: 100,- DKK. 

OBS: Nogle varer er meget tidskrævende og dyre at pakke og derfor kan du blive opkrævet end højere kilopris end hvad varen i sig selv vejer (volumenvægt). Det vil dog altid være tydeligt hvor meget vi i fragt vi opkræver. 

Ingen levering til udlandet

Vi leverer som udgangspunkt ikke til adresser udenfor Danmark. Dette gælder ligeledes leveringer til Grønland og Færøerne.

Såfremt du selv arrangerer transporten fra fra Danmark til Grønland eller Færøerne, har vi mulighed for at levere til en dansk samarbejdspartner, havn mv. (fx. Goods.gl)

Særligt om farligt gods

En mindre del af vores kemiprodukter, er at betegne som farligt gods under transport. Bestiller du farligt gods som privatperson, må vi ikke sende din ordre til en GLS pakkeshop. I stedet sendes din pakke med GLS Deposit Service, hvor pakken leveres hjem til dig. Da GLS ikke tilbyder genudlevering, vil vi kontakte dig for at få anvisninger til hvor fragtmanden kan sætte din pakke, såfremt at du ikke er hjemme. Dette kan eksempelvis være på din trappe, i skuret eller hos din nabo.  

FAQ

Kan jeg bede om et specifikt leveringstidspunkt, eller at fragtfirmaet skal ringe før de kommer? 

Langt hovedparten af vores pakker afsendes med GLS , som desværre ikke har mulighed for ringe før de ankommer, eller at levere på et specifikt tidspunkt. I de tilfælde hvor afsendelsen sker med Danske Fragtmænd, har vi mulighed for at angive ønsker om leveringstidspunkt og evt. opkald. Dette er dog kun en henstilling til Danske Fragtmænd, og ikke en garanti om at ønsket imødekommes.

Kan jeg afhente mine varer og spare fragten?

Selvfølgelig kan du afhente dine varer hos os, og dermed spare fragten. Vælg blot ”afhentning” som leveringsmetode, inden at du betaler for din ordre. Bemærk at der godt kan gå 1-2 dage før din ordre er klar til afhentning, såfremt at du har bestilt varer som er på fjernlager. Vi kontakter dig når din ordre er klar til afhentning. Er du dog nysgerrig omkring hvornår du kan forvente at dine varer ligger klar, er du velkommen til at sende os en mail eller at ringe til os på tlf. 70 40 45 00.  Afhentning foregår på vores lager beliggende Industrigrenen 21 (Indgang B), 2635 Ishøj. Du har mulighed for at afhentei de angivne tidsrum på denne side. Kontakt os på tlf. 70 40 45 00 hvis du har spørgsmål i tilknytning til afhentning.

Jeg har brug for mine varer akut. Kan I hjælpe?

Højst sandsynligt. Her er det dog vigtigt at du kontakter os på tlf. 70 40 45 00, for at aftale nærmere. Vi har et lokalt lager af bestseller varer, som du kan afhente i Ishøj, og som vi gerne leverer akut i postnummer 1000-2900.

Hvorfor har I ikke dag-til-dag levering på samtlige varer?

For at kunne tilbyde dig de bedste priser, er lagerstyring helt centralt for os. Har vi nemlig produkter stående på lager, som vi aldrig får solgt, er det med til at øge vores omkostninger. Vi har derfor valgt, udelukkende at være lagerførende på de produkter, som vi er sikre på at kunne afsætte. De resterende produkter hentes hjem fra vores fjernlager på fra dag-til-dag, og pakkes samme dag som vi modtager varerne.

Hvorfor er der et tillæg ved private pakker?

Vores fragtaftale med GLS , gør det desværre dyrere at sende pakker til private modtagere. Samtidig kan vi ikke sende tunge privatpakker gennem GLS, hvilket gør at større ordre må deles op i flere forsendelser. Vi tjener selvfølgelig ikke penge på fragten, ved en helt gennemsnitlig ordre. Har du indtastet en privat adresse, men valgt levering til en erhvervsadresse, vil vi sætte din ordre på pause, og kontakte dig med henblik på at rette fejlen.

Må jeg få sendt min ordre til min arbejdsplads?

Vi sender gerne din ordre til din arbejdsplads, såfremt at du vil gøre brug af vores tilbud om fri fragt, eller blot ønsker at gøre brug af vores lave fragtpriser til erhvervsadresser.

Kan GLS stille pakken hvis ikke jeg er hjemme?

Er du ikke hjemme til at modtage en pakke fra os, kan du skrive i kommentarfeltet før du betaler, at GLS gerne må stille pakken. Gør du dette, afsendes din pakke som en såkaldt "GLS Depositservice"-pakke, som leveres uden krav om kvittering. Bemærk at din pakke i så fald anses som afleveret, når GLS har stillet din pakke på din adresse. Har du allerede bestilt dine varer hos os, og først efterfølgende fundet ud af, at du ikke er hjemme når pakken kommer, kan du få pakken leveret uden kvittering, såfremt at du udfylder en engangsfuldmagt. Denne finder du på GLS' hjemmeside. Pakker som ikke er sendt som DepositService, eller hvor ikke er underskrevet en fuldmagt, vil som udgangspunkt blive leveret til nærmeste GLS Pakkeshop.

Kan I sige lidt mere om jeres leveringstider?

Ja da! Ordre som indeholder ikke-lagerførte varer, afsendes efter 1 arbejdsdag såfremt ordren er indgivet senest 11:00. Er ordren afgivet efter dette tidspunkt, tillægges yderligere en arbejdsdag. Vi gør alt hvad vi kan, for at give dig et realistisk leveringsestimat. Fra tid til anden, kan leveringstiden dog variere lidt – eksempelvis hvis du bestiller store mængder af varer. I så fald kontakter vi dig hurtigst muligt, for at oplyse dig om dette. Kan vi dog levere din ordre på kortere tid end oplyst, forbeholder vi os retten til at overraske dig positivt, uden at melde dette ud på forhånd.