Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Betaling på HUMA.dk

På HUMA.dk kan du nemt, enkelt og ikke mindst sikkert betale med betalingskort.

Vi modtager følgende kort:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • Mastercard (samt varianter heraf)
  • Visa (samt varianter heraf) 

Vi opkræver ikke gebyr ved kortbetalinger.


Udover kortbetaling, kan du betale med følgende betalingsmetoder:

  • MobilePay Online (kræver aktivering af onlinekøb i din app)
  • EAN-betaling (kun offentlige kunder) Netbankbetaling (vi afsender når vi har registreret betalingen) 

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at betale med kort?

Ja, det er sikkert at betale online på HUMA.dk. Vi benytter ePay, som sikrer at din betaling er krypteret, og overholder PCI-standarden. Dette betyder at ePay er certificeret på mere end 200 sikkerhedspunkter, i forhold til håndterering, opbevaring og transmittering af dine kortdata. 

Kan vi få 30 dages kredit?

Vi arbejder hårdt på at tilbyde Danmarks bedste priser på rengøringsartikler, hvilket gør, at vores avancer ikke er særlig høje. Dette betyder også, at vi er nødsaget til at håndhæve en stram kreditpolitik. Som udgangspunkt tilbyder vi derfor ikke køb på kredit.


Kan vi finansiere/lease produkter gennem jer?

Ja, større rengøringsmaskiner fra Kärcher kan leases gennem os. Det er dog ikke muligt at finansiere andre produkter såsom klude, kemi og papirvarer.

Skal jeg bruge en konto for at handle hos jer?

Nej, du behøver ikke en kundekonto, for at bestille på HUMA.dk. Vores hjemmeside er opbygget som en helt almindelig webshop, hvor det er valgfrit, om du vil oprette en kundekonto eller ej. Vi anbefaler dog at du opretter en konto, såfremt at du påtænker at handle flere gange hos os. Med en konto får du nemlig adgang til din ordrehistorik, foruden at du kan gemme din(e) forsendelsesadresse(r), for lettest mulig bestilling. Du kan enten klikke her for at oprette en konto, eller oprette en konto når du går til kassen.