Betaling på HUMA.dk

På HUMA.dk kan du nemt, enkelt og ikke mindst sikkert betale med betalingskort.

Vi modtager følgende kort:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • Mastercard (samt varianter heraf)
  • Visa (samt varianter heraf) 

Vi opkræver ikke gebyr ved kortbetalinger.

Udover kortbetaling, kan du betale med følgende betalingsmetoder:

  • MobilePay Online (kræver aktivering af onlinekøb i din app - se hvordan her)
  • Apple-Pay
  • EAN-betaling (kun offentlige kunder - læs mere her
  • Fakturabetaling via netbank (vi afsender din ordre når vi har registreret betalingen) 

FAQ / Ofte stillede spørgsmål

Er det sikkert at betale med kort?

Ja, det er sikkert at betale online på HUMA.dk. Vi benytter Quickpay, som sikrer at din betaling er krypteret, og overholder PCI-standarden. Dette betyder at Quickpay er certificeret på mere end 200 sikkerhedspunkter, i forhold til håndterering, opbevaring og transmittering af dine kortdata. 

Kan vi få 30 dages kredit?

Vi arbejder hårdt på at tilbyde Danmarks bedste priser på rengørings- og kontorartikler, hvilket gør, at vores avancer ikke er særlig høje. Dette betyder også, at vi er nødsaget til at håndhæve en stram kreditpolitik. Som udgangspunkt tilbyder vi derfor ikke køb på kredit.

Ved faste samarbejder kan vi undtagelsesvis foretage en kreditvurdering.

Skal jeg bruge en konto for at handle hos jer?

Nej, du behøver ikke en kundekonto, for at bestille på HUMA.dk. Vores hjemmeside er opbygget som en helt almindelig webshop, hvor det er valgfrit, om du vil oprette en kundekonto eller ej. Vi anbefaler dog at du opretter en konto, såfremt at du påtænker at handle flere gange hos os. Med en konto får du nemlig adgang til din ordrehistorik, foruden at du kan gemme din(e) forsendelsesadresse(r), for lettest mulig bestilling. Du kan enten klikke her for at oprette en konto, eller oprette en konto når du går til kassen.

Kan vi finansiere/lease produkter gennem jer?

Nej, dette er desværre ikke en mulighed.

Hvordan fungerer EAN-betaling på HUMA.dk?

Er du offentlig kunde, har du mulighed for at betale via elektronisk EAN-faktura på HUMA.dk. For at sikre hurtig og effektiv behandling af din ordre, foretrækker vi bestillinger lagt online. Her vælger du blot EAN-betaling som betalingsmetode i kassen, og indtaster EAN-nummer og evt. personreference og rekvisitionsnummer. 

Har du brug for hjælp til online bestilling med EAN, hjælper vi dig gerne. Ring blot til vores kundeservice på tlf. 70404500. Ved at foretage din bestilling online, sparer du vores ekspeditionsgebyr på 85,- ekskl. moms, som normalt opkræves ved EAN-bestilling via telefon eller mail, hvis ordresummen er under 999,- DKK ekskl. moms.

Vi forbeholder os ret til at tilbageholde EAN-ordre, med henblik på at forebygge misbrug, hvis der eksempelvis konstateres:

  • Fejl i EAN-nummer
  • Manglende sammenhæng mellem ordreafgiver og leveringsadresse

Kan jeg betale kontant ved afhentning?

Nej, desværre ikke.

Af såvel praktiske som sikkerhedsmæssige årsager, skal alle betalinger ske før at afhentningen foretages. Husk at vi ikke er lagerførende på samtlige produkter, hvilket betyder at din ordre først er klar til afhentning, når vi kontakter dig. Skal du bruge et specifikt produkt akut, er du altid velkommen til at kontate os, så vi kan give dig lagerstatus på produktet, og evt. lave en særaftale ift. afhentning.