Maskiner

Her i kategorien "maskiner", finder du vores store udvalg af rengøringsmaskiner fra Kärcher og Diversey. Vi har valgt at fokusere på rengøringsmaskiner fra disse brands, grundet den høje kvalitet som maskinerne er i. Ydermere er de kendt for at have konstant fokus på produktudvikling.

Har du brug for hjælp, sidder vi som altid klar til at hjælpe dig på tlf. 70404500. Vi kan også hjælpe dig, hvis du søger en maskine eller en specifik reservedel, som umiddelbart ikke fremgår af kategorien her. Vi hjælper også gerne til, med at finde de rette kemiprodukter til dine maskiner.

Alle produkter i “Maskiner”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_anvendelse_afkalkningsmiddel
product_brand
certifications
Certificeringer
price
filter_type
filter_indhold
filtre_plantebaseret
Plantebaseret
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 62 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 62 produkter

Sorter stigende

Rengøringsmaskiner sparer på timelønnen

Den suverænt største omkostning ved at foretage rengøring, er medarbejderomkostninger. Således udgør kemi, rekvisitter og maskiner udelukkende en beskeden del af de samlede omkostninger ved at gøre rent. Dette gør, at der meget hurtigt er god økonomi i, at bruge rengøringsmaskiner til at erstatte manuelle arbejdsgange med.

Komplette rengøringsløsninger

Som forhandler af maskiner, har vi mulighed for at tilbyde mere end blot maskiner - vi går nemlig efter at kunne sælge egentlige rengøringsløsninger, hvor vi hjælper dig som kunde, med at finde løsninger på dine rengøringsproblematikker. Mulighederne for valg er maskiner er mange, og som almindelig kunde kan det derfor være svært at vurdere, hvilken løsning som vil være den optimale. Hver enkelt type maskine, har nemlig ofte sine fordele og ulemper.

Vi vil derfor hellere end gerne give dig den nødvendige vejledning, som gør at du finder den helt rette maskine til opgaven. Hold dig derfor ikke tilbage med at give os et kald, så vi sammen kan finde den optimale løsning for dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler