Vigtig information omkring afhentning:

HUMA.dk er en webshop, og som udgangspunkt er der derfor intet salg fra adressen. Dette betyder ligeledes, at kontanter og betalingskort ikke modtages på adressenDette skyldes blandt andet:

  • At vi ikke ønsker at opbevare kontanter af sikkerhedsmæssige årsager
  • At omkostninger til dankort-terminal og indløsning af kontanter, ikke står mål med antallet af kunder som ønsker at betale ved afhentning
  • At vores lagerstyring sker via vores webshopsystem

Vi håber på din forståelse for dette.

Sådan bestiller du med afhentning:

Du har mulighed for at bestille online i vores shop, og så afhente efter nærmere aftale med os. Vi sender dig en mail når din ordre er færdigpakket. 

Alm. åbningstider for afhentning: 

Vi sender dig en mail, når dine varer er klar til afhentning. Herefter kan din ordre afhentes inden for vores åbningstider:

Mandag og Tirsdag: 09.00 - 15.00

Onsdag, Torsdag og Fredag : 09.00-13.30

Lukket Lørdag, Søndag og Helligedage

 

Passer ingen af ovenstående tidspunkter dig, er du velkommen til at kontakte os, for at finde et alternativt afhentningstidspunkt.  

Bemærk: HUMA.dk holder lukket alle helligdage samt grundlovsdag. 

Vi hæver selvfølgelig først dine penge når din ordre ligger klar til afhentning, ligesom at du som kunde har 14 dages returret når du benytter vores webshop. I vores webshop kan du både betale med betalingskort, MobilePay samt gøre brug af bankoverførsel. Afhentning kan finde sted på følgende adresse, når ordren er færdigpakket (ikke alle varer er på lager, hvorved at vi ikke nødvendigvis kan ekspedere din ordre samme dag).

Adresse og telefonnr:

HUMA.dk ApS, Industrigrenen 21 - Indgang B, 2635 Ishøj.

Der er gratis parkering på adressen.

Har du spørgsmål, så er du meget velkommen til at ringe til os på +45 70404500 inden for vores telefontid.  

Find vej: