Øg hygiejnen med Sterisol

Sterisol er et svensk brand, som er kendt for deres gode hygiejneløsninger, med et bredt udvalg af produkter og tilhørende dispensere.

Lang holdbarhed, uden konserveringsmidler

Sterisol har ved hjælp af en innovativ teknologi med deres produktpakninger, gjort det muligt at fremstille alle deres produkter uden konserveringsmidler. Deres produkter bliver pakket i lufttætte poser, der ikke indtager luft med dosering, sammenlignet med andre produkter indenfor hygiejne. På den måde bliver produktet i posen ikke forurenet af bakterier fra den omgivende luft.

På grund af den innovative pakning af Sterisol produkterne, er de i stand til at have en holdbarhed på hele 3 år, til trods for at produkterne ikke er tilsat konserveringsmidler.

Nej til allergi

Sterisol har valgt at de ikke vil have produkter, som kan give deres brugere hudirritationer og allergier. Derfor har de udover ingen tilsat konservering også valgt at alle deres produkter, så vidt muligt, skal være uden parfume og farve. På den måde er det muligt for brugere som allerede har allergi, eksempelvis overfor parfume, at anvende produkterne uden at være bange for at reagere på produktet.

Produkterne fra Sterisol er især populære indenfor sundhedssektoren og fødevareindustrien, som dagligt har mange brugere af både sæbe og håndsprit. De får produkter som er rene, men samtidig effektive og brugerne er sikret mod pludselig reaktion i form af allergi eller hudirritation.

Produkter til den gode hygiejne

Sterisol er især kendt for deres produkter som anvendes indenfor sundhedssektoren og fødevareindustrien, såsom håndsprit i henholdsvis 50 ml, 500 ml og 700 ml og sæbe. Men de har også et udvalg af håndrens og beskyttelsescreme.

Sterisol har forskellige dispensere, som kan tilkøbes til deres håndsprit og sæbe. Dispenserne findes hovedsageligt i plast, som gør det nemt at vedligeholde dem, ved blot at tørre dem af med en fugtig klud.

Dispenserne findes i forskellige varianter, med enten trykknap eller automatisk doseringen. Sterisol har også en dispenser, som især er velkendte på hospitalerne. Den kommer med albuegreb, som gør det muligt at påføre produktet ved hjælp af et tryk med albuen. På den måde opretholdes den gode hygiejne, da man ikke skal anvende hænderne, for at få produktet ud. Albuegrebet findes både i plast eller i metal.

Samlet hygiejnepakke gør det nemt for dig

Sterisol har lavet en samlet hygiejnepakke, hvor du både får dispensere, sæbe og håndsprit. Det er en rigtig god løsning for dig der ønsker at optimere hygiejnen og samtidig få produkter, som kan anvendes af alle.

Pakken består af:
2 x 700 ml dispensere med metal albuegreb
2 x 700 ml håndsæbe
2 x 700 ml hånddesinfektion

Denne pakke er en rigtig god måde at komme i gang med at få en bedre hygiejne.