Kontorartikler

Ønsker du at samle dine indkøb af rengøringsartikler, forbrugsvarer og kontorartikler ét sted? Så finder du et stort udvalg af de mest populære kontorartikler til erhverv og private i kategorien her. Selvom at vores kontorartikler er billige, finder du et stort udvalg af mærkevarer fra eksempelvis 3M, Esselte, HP, Staedtler, Tombow, Leitz, Rapid og Pilot.

Underkategorier

Alle produkter i “Kontorartikler”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 2225 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 2225 produkter

Sorter stigende

Alt til kontoret samlet ét sted

Vores ambition er at du på HUMA.dk finder et komplet sortiment, af de produkter som du løbende bruger på dit kontor. Siden 2015 har vi haft et stort udvalg af rengøringsmidler- og rekvisitter herunder papirvarer og affaldsspande. Siden hen har vi ligeledes udvidet med forbrugsartikler såsom batterier og elpærer. Grundet et ønske fra vores kunder, om at de i større grad kan samle deres kontorindkøb ét sted, har vi valgt at udvide vores sortiment med kontorartikler, således at vi nu kan fungere som online kontorforsyning for vores kunder.

Hvad er kontorartikler?

Kontorartikler er en betegnelse over de produktgrupper, som man har brug for, på en typisk dag på kontoret. Dette dækker alt fra printerpapir til skriveredskaber, hæftemaskiner, ringbind og andre produkter til at organisere dokumenter med.

I tæt tilknytning til kontorartikler er desuden forbrugsvarer og kontormaskiner. Forbrugsartikler dækker over produkter såsom skraldeposer og papkrus, mens kontormaskiner kan være maskiner såsom makulatorer og lamineringsmaskiner.

Privat, virksomhed eller organisation – vi leverer til alle!

Uanset om du er på jagt efter kontorartikler erhverv eller kontorartikler til privat brug, har du mulighed for at handle på HUMA.dk. Vi sælger vores produkter både til privatkunder, erhverv samt institutioner og organisationer. Du behøver ikke at være oprettet som kunde, for at kunne handle. Læg blot de produkter som du ønsker i din indkøbskurv, og gå derefter til betaling. Her har du mulighed for at betale med betalingskort (vi opkræver selvfølgelig ikke gebyr), bankoverførsel (vi sender når vi registrerer din betaling), samt endelig EAN-faktura hvis du handler på vegne af en offentlig institution.

Køber du produkter for mere end 1500 kroner eksklusiv moms, sender vi dine varer fragtfrit. Køber du for mindre, har vi fair fragtpriser til både hjemmelevering, erhvervslevering og levering til pakkeshop. Du kan derfor trygt købe kontorartikler til erhverv og private her online på webshoppen. Vi sender til hele Danmark, og er således ikke afhængige om du bor i København, Odense, Århus, Roskilde, Aalborg, Esbjerg, Viborg, Vejle, Randers, Esbjerg, Kolding, Slagelse, Svenborg eller et helt andet sted.

Kvalitet og pris i højsædet

Vi ved godt, at kontorartikler ikke ligefrem er det som vores kunder har den største passion for. Omvendt gider du heller ikke at spilde din tid, grundet produkter af en tvivlsom kvalitet, med alt det besvær som dette kan medføre.

Derfor har vi hos HUMA.dk nøje udvalgt vores kontorartikler, således at produkterne du finder i vores underkategorier er altid er i en ordentlig kvalitet. Vi har således valgt at læne os op af kendte og velrenommerede mærker såsom 3M, Esselte, HP, Staedtler, Tombow, Leitz, Rapid og Pilot.

Med de rette kontorartikler, er du klar til at organisere dine arbejdsopgaver optimalt. Dette sikrer en effektiv hverdag, hvor du skal bruge mindre tid på finde de ting, som ellers har det med at blive væk i en stresset hverdag. Brug eksempelvis vores brevbakker og hæftetange, til at lave system i dine papirer.

Kopipapir i en digital tidsalder

Selvom at flere og flere arbejdsopgaver bliver digitaliseret, har mange danske virksomheder brug for papir for at få deres hverdag til at hænge sammen. Dette kan være til alt fra følgesedler som sendes til kunder, til kopipapir som bruges internt i virksomheden, eksempelvis i regnskabsafdelingen. Nogle ting er bare lettere at overskue på papir end på en computerskærm :)

Vores A4-papir sælges i kasser af 5 pakker á 500 ark. Dette sker for at minimere vores håndteringsudgifter, hvilket er nødvendigt for at kunne sikre dig de bedste priser på kontorartikler.

Har du brug for papir til A3-printere har vi selvfølgelig også det, ligesom at vi har et stort udvalg af tilbehør til dine udprint – eksempelvis brevordnere, lamineringsark og plastlommer. Sidst men ikke mindst har vi selvfølgelig skriveblokke, post-it’s og andre typer papir til kontoret.

Du finder produkterne i underkategorierne herover, eller ved at benytte vores søgefunktion som findes i toppen af denne side. Har du problemer med at finde de rette kontorartikler, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500, via kundechatten eller på vores mail som du finder i bunden af denne side.

Kontormaskiner og prisgaranti

Udover almindelige kontorartikler, har vi også valgt at føre de mest gængse kontormaskiner. Således finder du et udvalg af skæremaskiner, lommeregnere, makulatorer, laminatore og etiketprintere. Skulle du mangle andre kontormaskiner end dem du finder i vores kategori, har vi via vores leverandører adgang til mange andre maskiner. Kontakt os blot, så vil vi gøre alt hvad vi kan for at finde og oprette de rette produkter til dig.

Husk at vi som vores andre andre produkter, har fuld prisgaranti på vores kontormaskiner og kontorartikler. Vi gør derfor alt hvad vi kan, for at sikre dig de bedste priser på kontorartiklerne – uagtet om der er tale om skriveredskaber, tape eller noget helt tredje. Skulle det mod forventning vise sig, at du kan finde et givent produkt billigere andetsteds, sørger vi for at matche prisen jævnfør vores prisgaranti. Dermed kan du trygt handle billige kontorartikler på HUMA.dk, velvidende at du gør en god handel.

Alt til rengøring

Udover kontorartiklerne i underkategorierne ovenfor, så husk på, at vi har et langt større udvalg af rengøringsartikler, end almindelige online kontorforsyninger. Universalrengøringsmiddel og glasrens er blandt vores mest solgte rengøringsmidler til danske kontorbrugere, som selv står for deres rengøring. Derudover er microfiberklude, støvsugere og gulvvaskesæt også blandt vores bestsellers.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler