Prisgaranti

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen. Du kan derfor forvente, at vi fra HUMA’s side altid har de bedste produkter til de bedste priser.

For at sikre en fair prissammenligning, gør følgende sig glædende, før prisgarantien træder i kraft:

  • Varen som der sammenlignes med, skal sælges af en virksomhed med dansk CVR-nummer, samt lager i Danmark
  • Varen skal kunne leveres inden for 3 hverdage, hvorved at produktet skal være på lager
  • Varen skal være i nøjagtig den samme, herunder samme producent, størrelse, farve og koncentration
  • Prisgarantien dækker køb af et ens antal. Dette finder særligt anvendelse ved køb af anbrudsvarer.
  • Prisgarantien dækker ikke tilbud, hvor den konkurrerende webshops varer ikke er reelt tilgængelige. Dette omfatter blandt andet ikke tilbud med begrænsede partier, kø-, slag- og åbningstilbud, bundletilbud, samt tilbud som kræver medlemskab af rabatklubber eller indkøbsforeninger. Prisgarantien er heller ikke gyldig, såfremt at du skal betale den konkurrerende webshop, for at få adgang til tilbuddet
  • Varen skal være omfattet af danske regler for forbrugerbeskyttelse, herunder garanti, returret og moms

 

Har du set et givent produkt billigere, hos en konkurrent som overholder ovenstående krav, kan du kontakte os på kundeservice@huma.dk. Her bedes du fremsende dokumentation, i form af et link til webshoppen. Vi foretrækker at du underretter os inden at du foretager et køb, men yder desuden prisgaranti i op til 14 dage efter du har foretaget et køb.

HUMA behandler din henvendelse hurtigst muligt, typisk inden for 1-3 hverdage. Gør du krav på prisgarantien inden et køb, vil rabatten ske i forbindelse med dit køb, mens vi manuelt vil tilbageføre differencen, såfremt at købet allerede er foretaget.