Handelsbetingelser

HUMA.dk er HUMA.dk ApS' webshop for private, offentlige institutioner, forenings- og erhvervskunder.

Anvendelsesområde

Forretningsbetingelserne gælder ved køb af produkter på denne webshop. Webshoppen stilles til rådighed af selskabet HUMA for vores kunder.

Adresse og CVR-nummer

HUMA.dk ApS

Industrigrenen 21

2635 Ishøj

CVR: 36690240

Registrering

Det er valgfrit om du ønsker at oprette en kundekonto, eller om du blot ønsker at bestille og betale en given ordre, uden at oprette en kundekonto.
Vælger du at oprette en kundekonto, forpligter du til, ikke at dele eller overdrage login-informationerne med tredjepart, da dit password er at opfatte som strengt personligt.

Betaling

Med mindre at andet er angivet, er alle oplyste priser opgivet i DKK, og er eksklusiv 25 % dansk moms.

Alle produkter bestilles online, og betales enten med betalingskort (Dankort, Visa og Mastercard), MobilePay Online, ApplePay eller via bankoverførsel. Ved køb af produkter på vores webshop, giver du som kunde dit samtykke til, at vi automatisk trækker betaling for købet fra det af Kunden indtastede betalingskort, eller den af Kunden benyttede MobilePay-konto eller ApplePay-konto. Vi samarbejder i den forbindelse med betalingsudbyderne NETS, Clearhaus, MobilePay og Quickpay.

Endelig godkendelse af din ordre

Når vi har modtaget din bestilling i webshoppen, sender vi dig en ordrebekræftelse via e-mail. Ordrebekræftelsen indeholder oplysninger om hvilke produkter som du har bestilt, samt oplysninger om leveringsmetode. Denne automatiske email er ikke en juridisk bindende ordrebekræftelse, hvorved at der er indgået en aftale mellem dig som kunde og os som leverandør. Ordrebekræftelsen er således udelukkende en kvittering for modtagelsen af din bestilling.

HUMA.dk ApS forbeholder sig retten til at annullere alle indkomne ordre, såfremt at der konstateres fejl i de angivne priser, tekniske problemer, leverandørsvigt og andre lignende situationer, som påvirker vores mulighed for at levere de ønskede produkter inden for normal tid, og til de angivende priser i webshoppen.

Vi fremsender en bindende faktura til dig, når vi har afsendt de produkter som du har bestilt, og trukket pengene på dit betalingskort.

Fortrydelsesret

Kunden har 14 dags fortrydelsesret efter modtagelse af ordren. Såfremt at Kunden ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten, skal HUMA ApS have besked herom, inden for denne 14-dages periode. Overskrides denne frist, bortfalder fortrydelsesretten som udgangspunkt. Bemærk at varene skal leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde, som da ordren blev leveret, for at vi kan tilbyde fuld refundering. Retuneringen skal ske senest 14 dage efter, at HUMA.dk er blevet underrettet omkring at varene ønskes retuneret.

Visse varegrupper er undtaget de normale regler om fortrydelsesret:

  • Forseglede varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder eksempelvis handsker og papirvarer
  • Varer der er specielt fremstillet til dig, eksempelvis måtter med eget logotryk

Reklamationsret (ved køb som privat)

HUMA skal underrettes om eventuelle fejl og mangler på de leverede produkter, inden for rimelig tid, dog senest 24 måneder efter at leveringen har fundet sted. Reklamationsretten gælder ikke produkter med en begrænset holdbarhed, som eksempelvis sliddele. Afhængig af den konkrete situation, vil vi enten kunne tilbyde at reparere varen, fortage ombytning, eller give pengene helt- eller delvis tilbage. Reklamationsretten gælder ikke hvis der er opstået skader, som følge af forkert anvendelse af de købte produkter.

Kärcher's rrofessionelle rengøringsmaskiner er udelukkende omfattet af 12 måneders reklamationsret. Af denne årsag forbeholder vi os ret, til at afvise kundeordre på rengøringsmaskiner foretaget af privatkunder.

Reklamationsret (erhverv)

Som erhvervskunde er du dækket af 12 måneders reklamationsret. Reklamationsretten gælder fejl og mangler, som var til stede da købet blev foretaget, og omfatter således kun materiale- og fabrikationsfejl. Det er Købers pligt at efterse sine varer for fejl og mangler ved modtagelse, da reklamation som udgangspunkt skal ske inden for 14 dage.

Vi anbefaler altid, at du følger de brugsvejledninger og instrukser som leveres med de solgte produkter. Desuden er du forpligtet til selv at indhente de fornødne oplysninger, om korrekt anvendelse og servicering af produkterne. Vi er selvfølgelig altid behjælpelige med indhentning af denne information, såfremt at du måtte have behov herfor.

Det påhviler Køber at dække eventuelle omkostninger til nedtagelse- og/eller genmontering af genstande og installationer, hvori de solgte genstande måtte være installeret i/omkring.

Returnering

Kontakt os venligst pr. mail eller telefon, hvis du ønsker at returner hele eller dele af en ordre.

Vi bestræber os på at behandle alle refunderinger inden for 5 hverdage – i enkelte tilfælde, kan der dog være længere ekspeditionstid. Som udgangspunkt vil vi tilbageføre beløbet som skal refunderes, til det betalingskort som Køber har benyttet i forbindelse med bestillingen af ordren.

Som køber skal du selv afholde returneringsomkostningerne. HUMA.dk ApS kan i den forbindelse kræve dokumentation for afsendelse af varen(e), så sørg altid for at få kvittering eller anden form for dokumentation, på at du har sendt varene afsted til os. Du er selvfølgelig også velkommen, til at returnere dine vare ved personligt fremmøde, efter nærmere aftale.

Elektronisk kommunikation

HUMA.dk ApS udsender såvel ordrebekræftelser som fakturaer via email, hvorved denne information ikke fremsendes med fysisk brev. Din ordrebekræftelse sendes når din bestilling er foretaget, mens fakturaer afsendes efter at vi har afsluttet en given ordre. Mangler du at modtage en ordrebekræftelse eller faktura, bedes du kontakte os på enten  eller via telefon på +45 70404500. 

Som en service for vores kunder, tilbyder vi et abonnement på vores nyhedsbrev. Tilmeldingen hertil er frivillig. I vores nyhedsbrev udsender vi nyheder og tilbud, vedrørende vores virksomhed, samt de produkter som vi sælger her på webshoppen. Vi videregiver eller sælger aldrig dine mailoplysninger til tredjepart. Du skal til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldings-linket, som er at finde nederst i de udsendte nyhedsbreve.

Levering og fragt

Vi bestræber os altid på at levere din ordre så hurtigt så muligt. Modtager vi din ordre på en hverdag inden for normal arbejdstid, vil vi således pakke og afsende ordren samme dag som vi modtager den, under forudsætning at vi er lagerførende med alle bestilte produkter. Vores fragtselskaber afhenter dog kun pakker én gang dagligt, hvorfor at færdigpakkede ordre kan risikere at henlægge til afsending i yderligere én arbejdsdag.

GLS og PostNord vil som udgangspunkt levere din pakke, første hverdag efter at den er blevet afsendt. Dette gælder dog ikke ved levering til Bornholm, Anholt og Læsø.

I forbindelse med sygdom, ferie og leverandørsvigt, kan leveringstiden risikere at være længere end normalt. I så fald vil vi forsøge at underrette dig elektronisk.

Fragtrater og benyttede distributører kan ses på denne underside.

Leveringen anses som sket, når Kunden, eller en person som handler på vegne her af, enten har fået overdraget de bestilte varer. Køber skal gennemgå de modtagende varer straks ved modtagelse, og i denne forbindelse kontrollere, at varene er uskadte, og desuden svarer til den foretagende bestilling.

Har Kunden specifikt angivet, at forsendelsen må sættes uden at kunden er hjemme, anses leveringen som sket når transportøren har markeret forsendelsen som leveret på kundens ønskede adresse.

Ekspeditionsgebyr ved indkøbsordre pr. telefon eller mail

HUMA.dk forbeholder sig ret til at opkræve et ekspeditionsgebyr på 85,- DKK ekskl. moms, hvis ordresummen er under 999,- DKK ekskl. moms. Særaftaler kan forekomme.

Ekspeditionsgebyret gælder kun ved indkøbsordre afgivet via telefon eller mail. Ønsker du at undgå ekspeditionsgebyret, kan du altid handle via vores webshop, hvor der ikke opkræves ekspeditionsgebyr.

Prisgaranti

HUMA.dk ApS yder prisgaranti på samtlige lagerførte varer. Gældende betingelser for denne garanti, er til enhver tid tilgængelige på http://huma.dk/prisgaranti.

Ansvarsfraskrivelse

Kunder benytter produkter købt på HUMA.dk på eget ansvar. Leverandøren kan derfor ikke gøres ansvarlig for tab, der direkte eller indirekte menes at være forårsaget af Kundens forkerte brug af de købte produkter. Specifikt er HUMA.dk ApS ikke ansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af driftsforstyrrelser eller anden form for tab, der knytter sig til brug af HUMA's produkter. Under alle omstændigheder kan dit erstatningskrav mod HUMA.dk ApS ikke overstige det samlede beløb, som du har betalt for dine produkter.

Tvister og aftalegrundlag

Alle kontrakter indgås på dansk. Eventuelle tvister mellem dig og HUMA.dk ApS afgøres efter dansk ret. Sager mod HUMA.dk ApS skal anlægges ved Retten i Glostrup.

Ændring af priser og betingelser

HUMA.dk ApS forbeholder sig ret til at ændre samhandelsbetingelserne, herunder vores priser og øvrige vilkår.