Kundecase: Tandlægerne på Østerbro og Frederiksberg

Kundecase: Tandlægerne på Østerbro og Frederiksberg

Du opdager det sikkert ikke, når du lægger dig i stolen hos din tandlæge. Men forud for din behandling, går en masse forskellig koordinering, for at sikre dig en tryg, behagelig og sikker behandling.

Danske tandlægerne er nemlig underlagt en række kliniske retningslinjer, som stiller krav til rengøring og generel hygiejne på klinikkerne.

Derudover ses der en stigende tendens, til at danske tandlæger lægger sig ekstra meget i selen, for at sikre et så behageligt besøg som muligt. Dette stiller store krav til de forbrugsartikler som anvendes på klinikken – noget du kan læse mere om nedenfor.

Her har HUMA.dk gennem de sidste år, haft fornøjelsen af at samarbejde med to af danmarks største privatejede klinikker; Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro.

"Med over 100 ansatte, er Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro to af landets største privatejede klinikker. Der sættes en stor ære i at give patienterne mere end de forventer, og klinikken har desuden særligt fokus på behandling af tandlægeskræk, samt akut hjælp til tandbehandling for både egne patienter og patienter udefra."

Meget mere end rengøringsartikler

I starten af vores samarbejde med Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro, blev HUMA kun brugt til levering af forskellige former for rengøringsudstyr. På daværende tidspunkt, havde klinikkerne nemlig en intern rengøringsafdeling – en opgave som er blevet outsourcet i mellemtiden.

Hurtigt stod det dog klart, at HUMA kunne hjælpe med meget mere, end blot rengøringsartikler.

Et eksempel herpå var papirvarer, hvor klinikkerne købte håndklædeark gennem deres almindelige kontorforsyning. Her viste det sig hurtigt, at der var penge at spare, ved at skifte leverandør til HUMA.dk.

Klinikkerne blev i samme forbindelse anbefalet at skifte de gamle C-fold håndklædeark, ud med mere tidssvarende håndklædeark af typen Interfold. På den måde kunne papirforbruget reduceres, samtidig med at hygiejnen blev forbedret.

Udover håndklædeark, blev HUMA.dk ligeledes valgt som leverandør af de andre typer aftørringspapir, som klinikken gør brug af. På den måde sparer klinikkerne tid, på ikke længere at skulle købe køkkenrulle og toiletpapir i fysiske butikker.

Patientoplevelsen i fokus

Hos Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro har man et stort fokus, på at sikre at patienterne føler sig velkommen. Endvidere arbejdes der målrettet på at skabe nogle flotte og indbydende omgivelser, for både patienter og medarbejdere.

Én af de første ting man som patient kommer ind af døren, er klinikkernes hyggelige venteværelser. Udover et stort udvalg af blade og magasiner, kan patienterne forsyne sig selv med kold kildevand og lækker Nespresso-kaffe.

Kaffen serveres i stilrene 25 cl papbærgere fra HUMA, hvortil der kan tilvæges låg, til de af patienterne som ønsker at medtage kaffen på farten, eller måske nyde kaffen i klinikkernes udendørs venteområder.

Når design har betydning

Design og æstetik har stor betydning på de to klinikker. Derfor har klinikkerne bevidst fravalgt at opsætte de klassiske hvide plastikdispensere, til sæbe, sprit og papir.

I stedet har man hos Tandlægerne på Frederiksberg og Tandlægerne på Østerbro, valgt at opsætte Tork’s dispenserserie i rustfrit stål. Dispenserne passer godt ind i klinikkernes stilfulde indretning, og er med til at fuldende det samlede indtryk.

Er din virksomhed også i sundhedssektoren, og kunne I tænke jer en uforpligtende gennemgang af jeres forbrugsprodukter?

Så ring på tlf. 70404500, og hør om mulighederne for en uforpligtende gennemgang. Vi kan hjælpe med alt fra sæbe og neutraliseringsmiddel til instrumentopvaskere, til handskestativer, patientkrus, papir og meget andet.