Fordele ved en Purell dispenser

Fordele ved en Purell dispenser

Når det kommer til hånddesinfektion er Purell en af de bedste løsninger. Dispenseren kommer med en masse fordele, som gør den utrolig brugervenlig og driftsikker.

Purell dispenserne er udstyret med en lille vindue, som gør det nemt at se hvornår dispenseren trænger til at få skiftet refill og er samtidig let at betjene, i forhold til indsættelse af ny refill.

I hver refill er der mange doseringer, da mængden som dispenseren dosere er nok til at opnå en korrekt desinfektion af hænderne. Andre dispensere har et højt antal doseringer, men kræver at man tager 2 - 3 gange, for at opnå den korrekte dosering.

5 gode grunde til at vælge en Purell dispenser:

En driftsikker løsning

Dispensere fra Purell er utrolig driftsikre og der tilbydes 1 års garanti på batterierne efter køb. Det er dog ikke unormalt at batterierne holder hele dispenseren levetid.

Motorgaranti

Purell tilbyder livstidsgaranti på motoren, så skulle du være uheldig at motoren skulle gå i stykker, erstatter vi hos HUMA motoren, såfremt at den er købt gennem os.

OBS: Er din Purell dispenser købt et andet sted, kan det betale sig at kontakte det sted man har købt sin dispenser og høre om de har samme garanti på motoren. Hvis ikke, kan du købe motoren til din purell dispenser her.

Lock or Not

Dispenserne kommer med LOCK OR NOT teknologi, som betyder at der på indersiden af dispenseren sidder en nøgle. Lader man denne sidde kan dispenseren åbnes blot ved tryk på den dobbeltsidet lås. Vælger man i stedet at fjerne denne, vil det kræve nøglen for at åbne dispenseren og det vil derved være en aflåselig dispenser.

Let montering

Dispenseren er let at montere, og kommer med klæbepude og forskruede huller, så man selv kan vælge hvordan man ønsker at opsætte sin dispenser. Det er også muligt at tilkøbe en stander til sin dispenser , hvis man hellere vil have den fritstående.

Fleksible ampuller

Med Purell dispenseren kan man nemt skifte mellem desinfektionsmiddel i gel eller skum form, uden at skifte dispenser, da begge typer af refiller passer. Det eneste man skal være opmærksom på er om ens dispenser er til 700 eller 1200 ml refiller.

Køb din Purell dispenser her: