Om HUMA

HUMA.dk - rengøringsartikler og kontorforsyning med ♥ for e-handel

Vi elsker e-handel, og arbejder hver dag for at sikre dig en god kundeoplevelse. HUMA er ikke som rengøringsgrossister er flest. I modsætning til mange af vores konkurrenter, er vores webshop er nemlig omdrejningspunktet for vores forretning.

Vi handler med både store og små

I vores webshop finder du et bredt sortiment af rengøringsartikler og papirvarer. Har du lyst, kan du se en oversigt over de mærker som vi forhandler, ved at klikke her. Alle vores priser er offentligt tilgængelige, så du kan se priser og rabatter, uden at skulle forhandle priser først.

Du har mulighed for at handle på vores shop, uanset om du er privatkunde, erhvervskunde eller handler ind på vegne af en organisation, myndighed eller en anden form for offentlig kunde.
Betalingen foregår nemt og enkelt ved hjælp af betalingskort, MobilePay online samt EAN-betaling for offentlige kunder. Du kan læse mere om vores sikre betaling på denne side.

Branchens måske flinkeste kundeservice

Vi arbejder aktivt på at skrive gode tekster til vores produkter og kategorier, således at du selv har mulighed, for at læse mere om vores produkter.
God kundeservice er en af vores kerneværdier. Har du brug for hjælp eller vejledning, er du derfor meget velkommen til at kontakte os. Du fanger os alle hverdage på tlf. 70404500, via email samt via vores chat.
Har du tid og lyst, vil vi sætte stor pris på en anmeldelse, enten på trustpilot.dk eller på vores profilside på google.dk.

Sammen gør vi Danmark grønnere

HUMA vil gerne fremme den grønne omstilling. Det gør vi blandt andet ved at fremstille og promovere miljømærkede produkter. Du kan læse meget mere om vores CSR-indsats ved at klikke her.

Har du spørgsmål?

Så skriv en mail til os på kundeservice@huma.dk eller ring på tlf. +45 70404500