Returnering til HUMA.dk

Fejl og mangler

Er der fejl og mangler på en eller flere af dine produkter beder vi dig kontakt os hurtigst muligt på telefon 70 40 45 00, eller mail kundeservice@huma.dk. Send gerne billededokumentation med, så vi kan vurdere omfanget af skaden, samt se hvor fejlen er sket. 

Vikår ved returnering

Du har 14 dages fortrydelsesret fra modtagelsen af din pakke. Der gælder disse vilkår:

  • Som køber skal du selv afholde returneringsomkostningerne.
  • Følgende varegrupper tages ikke retur:
    • Forseglede varer som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen. Dette gælder eksempelvis handsker, papirvarer, rengøringsmidler og hygiejneprodukter såsom sæbe og hånddesinfektion.  
    • Varer der er specielt fremstillet til dig, eksempelvis måtter med eget logotryk

OBS: Har du spørgsmål til returnering af vare(r) købt på HUMA.dk beder vi dig kontakte os på telefon 70 40 45 00, eller mail kundeservice@huma.dk inden pakken sendes retur. 

Sådan returnerer du

Ved returnering og reklamation beder vi dig udfylde vores returformular, og medsende den sammen med din(e) vare(r) til:

HUMA.dk ApS

Industrigrenen 21, 1. tv

2635 Ishøj

Download returformular her

Se vores handelsbetingelser her.

Nyttig info vedrørende returforsendelser

Vi anbefaler at du sender din ordre retur som en pakke, med gyldigt trackingnummer.

Dette skyldes, at ansvaret for at varerne kommer sikkert tilbage til os påhviler dig. 

Returforsendelser skal sendes med omdeling til vores adresse. Vi kan således ikke afhente forsendelsen i pakkeshops eller lignende. 

Vær opmærksom på at returneringen ikke må ske med DAO, da denne leverandør omdeler i nattetimerne, hvor pakkebudet ikke har adgang til vores adresse.

Omkostningen til returneringen, skal du som udgangspunkt afholde selv. Vi betaler dog den indledende fremsende af produktet til dig, hvis der er tale om en fuld returnering. Hermed får du det fulde beløb tilbage, som du har betalt ved dit køb.

Du er selvfølgelig også velkommen til at returnere din ordre fysisk, inden for åbningstiderne som du finder her: https://huma.dk/afhentning