Træsæbe, olietræsæbe og natursæbe

Træsæbe er det rette valg, når det kommer til gulvvask af ubehandlede- og olierede trægulve. Herunder finder du vores udvalg af olietræsæbe og natursæbe til trægulve, fra Trip Trap Woodcare, Probat samt vores egen kemiserie “HUMA”. Har du et lakeret trægulv anbefaler vi universalrengøringsmiddel frem for træsæbe, da lakerede trægulve ikke kræver plejemiddel (se her og her). Læs desuden mere nedenfor.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
certifications
Certificeringer
filter_gulvsaebe
price
Pris
filter_sprayfunktion
filter_til_gulvvaskemaskiner
filter_lyse_traesorter
filter_moerketraesorter
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

9 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

9 varer

Sorter stigende

Gulvsæbe til ethvert trægulv

Hos HUMA har vi en ambition om at være din foretrukne rengøringsgrossist. Derfor har vi valgt at have et bredt sortiment af rengøringsmidler til gulvvask. Vi handler naturligvis både med private, virksomheder samt med offentlige kunder via EAN-betaling.

Når det kommer til trægulve, er det vigtigt at se på hvilken overfladebehandling som der er på gulvet. Her skelner man firkantet set mellem lakerede trægulve, og så alle andre former for trægulve. Gulve som enten er ubehandlede eller lakerede, kræver nemlig både vedligeholdelse og rengøring. Lakerede trægulve derimod, kræver ikke pleje, da selve træet er beskyttet af lakken.

Her er det derfor nok at gøre gulvet rent, hvilket kan gøres med universalrengøringsmiddel, da dette ikke efterlader et plejelag. Der findes ligeledes specifik gulvsæbe uden pleje, som basalt set blot er almindelig universalrengøringsmiddel tilsat grøn farve. At man vælger at lave et identisk produkt, blot med anden farve, skyldes at proffesionelle rengøringsfirmaer ofte arbejder efter farvekoder. Her vil al kemi til inventarrengøring være blåt, al sanitetsrengøring være rødt, desinfektionsrengøringsmidler gule, og så slutteligt gulvsæbe være grønt. På den måde undgås det, at forkert kemi bruges på forkerte underlag.

Natur eller hvid natur?

Træsæberne som du finder herover, kan anvendes til rengøring og vedligeholdelse af alle typer trægulve. Dog anbefaler vi ikke, at du anvender træsæbe på lakerede trægulve. Dette skyldes at der med tiden vil ske en ophobning af plejemiddel, som vil give en grim overflade, da plejeolierne ikke vil trænge ned i gulvet.

Har du et lyst trægulv, vil vi anbefale vores hvidpigmenterede træsæber. Har du derimod et gulv med en mørkere træsort, bør du i stedet vælge vores almindelige træsæber. 

Sådan gør du

Start ud med at ryste dunken med træsæbe. Lav herefter en sæbeblanding med varmt vand. Følg doseringsvejledningen som du finder på flasken/dunken. Vi anbefaler at du vasker gulvet i træets længderetning, og at du bruger et 2-spands-system, så du kan holde rent og beskidt vand adskilt (se gulvvogne her). Sørg for at der ikke lægger vand tilbage på gulvet, når gulvvasken er færdig.

Træsæber indeholder som oftest naturlige olier, såsom soya og kokosfedt, hvilket har lagt navn til betegnelsen natursæbe. Husk at natursæbe ikke tåler minusgrader, hvorfor at vi anbefaler at du opbevarer din træsæbe ved almindelig stuetemperatur væk fra direkte sollys.

Træsæbe til sæbemætning af trægulve

Har du lige fået slebet dit gulv ned, kan du vælge at sæbemætte det. Du kan enten vælge at sæbemætte dit træ direkte, eller foretage en ludbehandling af nåletræet, såfremt at du ønsker et lysere gulv. Herefter vil gulvet skulle vaskes, med en sæbeblanding bestående af natursæbe i ekstra høj koncentration.

Eksempelvis vil du kunne benytte Trip Trap Woodcare's natursæber i blandingsforholdet 1:10, og vaske gulvet af 3 omgange inden for 48 timer. Efterfølgende følges det normale doseringsforhold, som i dette tilfælde vil være 2,5 dl sæbe til 10 liter vand. Regn med en tørretid på ca 2 timer.

Sæbemætning kan foretages med både Probat, Trip Trap Woodcare eller HUMA-produkterne. Har du spørgsmål til valget af konkrete produkter, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler