Gulvvogne

I denne kategori, finder du vores udvalg af rengøringsvogne hvis hovedfunktion er gulvvask. Ønsker du en rengøringsvogn til både gulvvask og almindelig overfladerengøring, skal du se vores hovedkategori hvor du kan klikke dig videre til komplette rengøringsvogne.

Loading...
Filtrering
filter_2_kammer_system
Mulige filtre
2-kammer system
product_brand
filter_baeredygtig
filter_farve
filter_presse_system
price
Pris
filter_serie
vandkapacitet
filter_vaegt
state
Lagerstatus

Gulvvogne til professionel gulvvask

Her tilbydes du et udvalg af gedigne gulvvogne til professionel gulvrengøring. Du finder f.eks. vogne med tokammersystem, der adskiller rengøringsvandet. Der er også vogne med afholdsholder, teleskopskaft og lignende praktiske værktøjer til effektiv og god rengøring. Fordelene ved en gulvvaskevogn i forhold til en almindelig rengøringsspand er mange.

Tokammersystem giver en mere hygiejnisk gulvvask

Flere af vores gulvvogne har f.eks. to kamre til rengøringsvandet og en vertikalpresse, som adskiller det beskidte og rene vand. Det sikrer en gulvvask, der er meget renere, sammenlignet med resultatet, der kan opnås ved at bruge gulvmopper og spandesystemer fra supermarkeder eller byggemarkeder. Bemærk, at det ikke er alle vores gulvvogne, der har et tokammersystem.

Fordele ved vores gulvvogne

Her hos HUMA er vores gulvvogne lavet til professionel brug, og adskiller sig kvalitetsmæssigt fra lignende løsninger i f.eks. supermarkedet. Vores gulvvogne skiller sig ud pga. materialernes stærke kvalitet og store holdbarhed, trods dagligt slid i forbindelse med rengøring. Vognene har en god funktionalitet og sikrer effektiv, hurtig rengøring, med omtanke for ergonomi og optimale arbejdsforhold.

Medarbejderen, der gør rent, skal f.eks. ikke besværes med at vride moppen op. Der er ingen tunge løft af fyldte spande, som belaster ryggen. En gulvvogn er også et effektivt redskab til hurtigere rengøring, da den nemt flyttes rundt på hjul. Med et teleskopskaft kan rengøringen tilpasses til den enkeltes behov, og sikre en god arbejdsstilling.

Vi anbefaler at tilkøbe ekstra mopper til gulvvognen, så man kan skifte mellem mopper og fordele sliddet på flere ad gangen.

Hvilken gulvvogn passer til dit behov?

Hvis du mangler en gulvvogn til rengøring af mindre arealer, kan du f.eks. vælge en gulvvogn med mindre kapacitet til rengøringsvandet. Vi fører gulvvogne til små arealer i et overskueligt prisleje, med alle de nødvendige funktioner til gulvvasken. Du kan f.eks. vælge en komplet gulvvogn med 2x15 L´s kapacitet, der leveres med moppe, fremfører og teleskopskaft.

Nordic Recycle er bæredygtige gulvvogne

Hvis du søger en gulvvogn, som nemt klarer rengøring af større gulvarealer, kan du kigge nærmere på de bæredygtige gulvvogne fra Nordic Recycle-serien. Til gulvvask på større arealer, byder serien f.eks. på gulvvogne med 2x25 L kapacitet til rengøringsvandet. Husk evt. tilkøb af ekstra mopper.

Gulvvognene er lavet af 49% genbrugsplast, og alle materialerne er 100% genanvendelige. Der gives også 3 års garanti på en gulvvogn fra Nordic Recycle.
Fordelene ved Nordic Recycle gulvvogne er at du kan tage medansvar mht. miljø og bæredygtighed, ved at mindske mængden af plastikaffald ved dit køb. Du får samtidig en holdbar gulvvogn, som er designet til effektiv og professionel gulvvask.

Hvis du har spørgsmål til hvilken gulvvogn der passer til dig, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70 40 45 00 eller på mail: kundeservice@huma.dk. Vi står klar til at hjælpe.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler