Leitz

Leitz er et prisvindende brand, som tilbyder næsten alt hvad dit hjerte kan begære indenfor kontorartikler og opbevaringsløsninger. Leitz laver intelligent design, som kan tilpasses dine behov, f.eks. mht. pladsbesparelse og organisering.

Vi har et stort udvalg fra Leitz´ serier WOW, Style og Plus, som giver en sammenhængende stil, der løfter kontormiljøet med et pift af kulør. Gå på opdagelse i Leitz´ brevbakker, ringbind, arkivbokse, kontormøbler, hulmaskiner og hæftemaskiner.

Leitz

Vores sortiment af Leitz-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_farve
filter_form
filter_kapacitet
filter_materiale
price
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 146 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 146 produkter

Sorter faldende
 

Udforsk designserierne Wow, Style og Plus

Leitz´ kontorartikler kombinerer smukt og funktionelt design, og udmærker sig ved høj kvalitet og lang levetid. Dit kontor eller hjemmearbejdsplads kan skræddersys med Leitz´ kontorartikler, så udtrykket bliver sammenhængende og arbejde struktureres – slip for krøllede kvitteringer og rodebunker, der vokser mod loftet. Vi kan anbefale tre serier, som du kan tage udgangspunkt i, når du skal indrette kontormiljøet: WOW, Style og Plus.

WOW-serien stråler af farver

Serien Wow er til dig, der godt kan lide knald på farverne og god kvalitet. Wow-serien har arkivbokse, tidsskriftsamlere, papirkurve, mapper og hulapparater i strålende orange, isblå, vårgrøn, stærk pink eller dyb lilla. Farverne komplimenteres af funktionaliteten, f.eks. kan WOW MyBox stables i moduler, så hele reolen udnyttes. MyBox´ tofarvede opbevaringsbokse er elegante, og passer godt ind i kontormiljøer. Boksene har lang levetid, da de er fremstillet af robust, vandtæt og ridseafvisende materiale. De bløde, runde hjørner er tiltalende at se på, og lette at rengøre.

Den elegante Style-serie

Style-serien er til dig, der foretrækker underspillede og elegante farver, kombineret med ekstra lækkert design. Der er lagt omtanke i designet, f.eks. i Styles brevordnere, der er lavet af letvægtsmaterialer, med blød, børstet finish. Brevordneren har en patenteret åbne-lukkemekanisme, attraktiv elastikbåndlukning, og indvendige lommer til opbevaring.

Style byder også på fine notesblokke, displaybøger, 3-klaps mapper, projektmapper og hæftemaskiner i elegante, børstede farver. Vælg mellem arktisk hvid, granatrød, celadongrøn, titanblå og satinsort.

Robuste Plus i sort, hvid, rød og blå

Plus er den tredje serie fra Leitz, som holder samme kvalitetsniveau som WOW og Style. Farverne er enkle og klassiske: Sort, hvid, rød og blå. Plus byder f.eks. på brevbakker, tidsskriftsamlere og skrivebordsunderlag, som passer godt ind i kontormiljøer eller på hjemmekontoret. Brevbakkerne stables nemt og sparer plads, samtidig med at papirer er nemt tilgængelige i bakken.

Leitz hjælper dig med at arkivere

Det papirløse samfund er ikke slået igennem - tværtimod bruger vi stadig masser af papir, og har behov for struktur, så dokumenter ikke forsvinder op i den blå luft. Med Leitz´ brevordnere, panoramabind, lommer, omslag og etiketter er det slut med forsvundne dokumenter og kvitteringer. Få hånd i hanke med dine papirer, så du kan koncentrere dig om det, der er vigtigt.

Har du brug for at dine papirer opbevares sikkert, uden risiko for skader? Leitz har arkivæsker, som lever op til internationale standarder for langtidsopbevaring af dokumenter. Arkivæskerne kan samles på få sekunder, eller klappes sammen, når de ikke er i brug.

Ryddeligt skrivebord - Leitz gør det let

En velordnet arbejdsplads kan medvirke til et bedre arbejdsmiljø og et godt arbejdsflow. Der er mange muligheder for at skabe systematik på arbejdspladsen med Leitz´ skuffekabinetter, skriveunderlag, opbevaringsbokse, brevbakker, hæfte- og hulmaskiner. Rengøringspersonalet vil også sætte pris på et ordnet skrivebord, som nemt kan gøres rent. Få mere overblik i hverdagen - Leitz gør det let.

Bedre indeklima med Leitz´ luftrenser

En luftrenser hjælper med at reducere luftbårne allergi- og astmaudløsere på arbejdspladsen, i stuen, eller i soveværelset. Vi kan tilbyde forskellige luftrensere fra Leitz, der passer til mindre, mellemstore eller store rum. Leitz TruSens har fjernmålingsteknologi og to luftstrømme, som opsamler forurenende stoffer og neutraliserer dårlig lugt. TruSens tilpasser sig automatisk skiftende luftkvaliteter i rummet. TruSens kombinerer videnskab, stil og teknologi, og giver et rent indeklima på arbejdspladsen eller derhjemme.

Leitz´ historie

Louis Leitz, der oprindeligt var snedker og mekaniker, grundlagde i 1871 sit mekaniske værksted i Tyskland. Året efter opfandt han den første hulmaskine. Den blev efterfulgt af den første brevordner i 1896, med praktiske etiketter, så indholdet nemt kunne findes i brevordneren.

Efter Leitz´ død fortsatte virksomheden Leitz med at vokse og udvikle nye kontormaterialer: I 1952, lancerede Leitz f.eks. hængemapper til nem og overskuelig arkivering. Leitz blev opkøbt af konkurrenten Esselte i 1998, og i dag ejes både Leitz og Esselte af amerikanske ACCO Brands. Leitz udvikler fortsat kontorartikler med fokus på høje kvalitetsstandarder, godt design og lang levetid.

Fandt du ikke det, du søgte?

Måske fandt du ikke lige præcis det, du manglede? Tøv endelig ikke med at tage kontakt til os på telefon, chat eller mail. Vi kan skaffe det du mangler via vores leverandører, hvor vi har adgang til adskillige kontorartikler. Hvis du ser kontorartikler til en lavere pris andre steder, så sætter vi prisen ned, så vi som minimum matcher prisen. Vi giver også pæne mængderabatter: Jo flere styks du køber, jo flere penge sparer du.

Få leveret dine kontorartikler leveret til døren

HUMA.dk tilbyder kontorartikler og rengøringsprodukter i en nem, samlet løsning: Med et par museklik kan du få kontorartikler og rengøringsprodukter leveret til døren. Der er fri fragt, når du køber for mere end 1500 kr. ekskl. moms. Køber du for mindre, har vi fair fragtpriser, og vi sender både til privatadressen, erhvervsadressen eller pakkeshoppen. Hvis du har spørgsmål, så tag kontakt til vores flinke kundeservice på tlf: 70 40 45 00. Du er også velkommen til at skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler