Natursæbe uden farve og parfume til rengøring og pleje af alle typer trægulve undtagen lakerede trægulve. Sæben er velegnet til ubehandlede trægulve og opløser fedt- og smudspletter. Fremstillet i Danmark.

Trip Trap Natursæbe Natur, 5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
14543
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 13:20 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 3 stk.331,25 kr.0% pr. stk.
  • 4 - 7 stk.314,69 kr.5% pr. stk.
  • 8 - 15 stk.298,13 kr.10% pr. stk.
  • > 15 stk.281,56 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
331,25 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Den fem liters store dunk er velegnet til rengøringsfirmaer og private, der gerne køber stort ind for at spare på udgifterne.

Med Trip Trap Natursæbe Natur efterlader du en skøn, ren duft af rengjorte trægulve over alt i huset eller lejligheden efter hver gang, det ubehandlede trægulv behandles, plejes eller rengøres med Trip Trap Natursæbe. Vær dog opmærksom på, at produktet ikke bør anvendes på lakerede overflader, men i øvrigt på alle andre typer træværk.

Natursæbe kan desuden bruges til at grundbehandle ludbehandlede nåletræsgulve, som du ikke skal oliebehandles. Produktet anvendes oftest til de mørke træsorter som eksempelvis merbau, teak, mahogni, keruing, kirsebær med videre.

Natursæbe er opbygget på en base af naturlige kokos og soyafedt, og det er med sit høje tørstofindhold særligt velegnet til både pleje og rengøring af trægulve. Når du vasker dit trægulv, tilsættes træet et beskyttende slidlag på overfladen, der bliver lige indtil næste gulvvask. De steder på overfladen, hvor den oprindelige grundbehandling er slidt af, bliver genskabt med Trip Trap Natursæbes hvide pigmenter.

Trip Trap Natursæbe leveres i 5 liters PE-plasticdunk, der rummer væske til adskillige behandlinger i privaten eller på virksomheder. pH-værdien er 9,5. Sæben har en gullig nuance, og dunken leveres med en børnesikret kapsel.

Sådan bruger du Trip Trap Natursæbe Natur

Omryst dunken før brug. Til rengøring af sæbebehandlede nåletræsgulve anvendes sæben i blandingsforholdet 1:20 i lunkent vand. Natursæbens rækkeevne, og hvor ofte den skal anvende, afhænger helt og holdent af overfladens tilstand.

Til rengøring af oliebehandlede trægulve skal du bruge blandingsforholdet 1:40 og lunkent vand. Igen afhænger rækkeevnen og hyppigheden af behandlingen helt af overfladens tilstand. Vær opmærksom på at du skal benytte to spande med vand: én med sæbevand og én med skyllevand. Gulvet er tørt efter omkring to timer ved stuetemperatur.

Til grundrengøring af trægulv, der er stærkt snavsede, anvendes Trip Trap Trærens inden behandling og vask med Trip Trap Natursæbe.

Tænk på miljøet

Den tomme emballage skal smides ud sammen med dagsrenovationen. Eventuelle produktrester afleveres til kommunernes genbrugsstationers kemikalieaffald.

Se også vores komplette udvalg af træsæbe ved at klikke her.

Indhold 5 liter
Tilsat farve Nej
Sprayfunktion Nej
Til gulvvaskemaskiner Nej
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Trip Trap
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Trip Trap Natursæbe Natur, 5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 14543

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.