Esselte

Fra “to do” til “done”. Esseltes produkter hjælper dig med at være organiseret på kontoret, i skolen eller derhjemme. Få styr på papirerne, huskelisten, og notaterne med Esseltes ringbind, notesbøger, clip boards og meget mere. 

Vi fører et bredt udvalg af Esseltes produkter til både professionelle og private, og vores venlige kundeservice hjælper dig gerne med spørgsmål, så tag endelig kontakt. 

Esselte

Vores sortiment af Esselte-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 263 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 263 produkter

Sorter faldende
 

Styrk dit skrivearbejde med Esselte

Esselte har et varieret udvalg af papirvarer til ethvert skriveformål. Du kan f.eks. se nærmere på kollegieblokke til notater, eller notesblokke i handy format, som passer i lommen. Vi har også små kubusblokke til hverdagens hurtige notater, eller de helt store flipoverblokke til gruppeprojekter. Vælg mellem linieret og kvadreret papir, og forskellige størrelser, f.eks. A4, A5 og A7.

Hold styr på vigtige papirer og dokumenter

Bevar overblikket med Esseltes arkiveringsprodukter, så krøllede kvitteringer og forsvundne kontrakter er en saga blot. Esselte tilbyder bl.a. ringbind i serierne Vivida og Panorama, og et stort udvalg af arbejdsmapper og hængemapper i forskellige størrelser og farver. Inddel papirerne ved hjælp af registre med faner, så der skabes systematik.

Skab orden på skrivebordet

Sig farvel til et rodet, forvirrende arbejdsmiljø på skrivebordet med en lang række kontorartikler fra Esselte. Du kan f.eks. kigge på penneholdere, hulapparater, hæftemaskiner, brevbakker, tidsskriftsamlere, skuffekabinetter og papirkurve. Esseltes serie Colour'Ice skiller sig f.eks. ud med elegante, transparente farver og høj kvalitet.

Esselte hjælper dig med at arbejde effektivt

Bevar overblikket. Organiser dit arbejde. Styrk koncentrationen. Esseltes papirvarer og arkivsystemer er designet med kunden som omdrejningspunkt: Missionen er at gøre det let for dig at arbejde intelligent og effektivt, hvad enten det er på den moderne arbejdsplads, på uddannelsen eller derhjemme.

Esseltes brand er kendetegnet ved et målrettet kvalitetsfokus og kontinuerlig innovation og produktudvikling. Esselte er førende producent og leverandør af kontorartikler til mere end 120 lande, med over 30.000 produkter i kataloget - og her hos HUMA.dk finder du en god bid af disse produkter.

Det hele startede i Sverige i 1913

Esseltes historie begyndte i 1913, da tretten grafiske virksomheder grundlagde Sveriges Litografiske Tryckeri, forkortet til SLT. 57 år senere. I 1970 skiftede virksomheden navn til Esselte, som hentyder til det oprindeligt forkortede virksomhedsnavn.

I dag ejes Esselte af ACCO Brands, en amerikansk producent af kontorartikler. Esselte har gennem årene tilføjet anerkendte brands til sin stald, bl.a. tyske Leitz, som laver kontorartikler af høj kvalitet, og mærkevare-brands såsom Oxford, Dymo og Pendaflex.

Skån miljøet med Esseltes miljømærkede produkter

Papirvarer og kontorartikler forbruger naturlige ressourcer og sætter CO2-aftryk, som de fleste af os gerne vil undgå. Esselte fører derfor en bred række produkter, f.eks. ringbind, brevordnere, arbejdsmapper og signallommer, som bærer FSC-mærket. FSC-mærket garanterer, at produktets papirdele stammer fra bæredygtige skovbrug, der drives med hensyn til skovens biologiske mangfoldighed.

Fordele ved at købe Esseltes produkter hos HUMA.dk

Det skal gerne være nemt at finde de bedste papirvarer, kontorartikler og skriveredskaber på HUMA.dk. Vi har en brugervenlig webshop, som guider dig til det rigtige produkt, og som også viser dig alternative produkter. Du tilbydes prisgaranti og gode mængderabatter, jo flere varer du køber ad gangen. Vi arbejder kvikt, og tilstræber at sende dine varer samme dag, hvis de er på vores lager i Ishøj.

Hvis du har spørgsmål til Esseltes kontorartikler, papir og andre produkter, er du meget velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00. Vi har en venlig kundeservice, som er klar til at hjælpe dig. Du kan også skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler