Trip Trap Natursæbe Hvid er et vaskeplejemiddel, særligt lavet til lysetrægulve, som kan anvendes til ubehandle gulve såvel som til en sæbemætning. 

Trip Traps natursæbe er til dig, som ikke vil gå på kompromis med rengøringen af dine gulve og som samtidig vil bevare og vedligeholde et flot hvidt pigmenteret udtryk. 

Trip Trap Natursæbe Hvid, 2,5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
19002
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 02:09 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 1 stk.237,50 kr.0% pr. stk.
  • 2 - 3 stk.225,63 kr.5% pr. stk.
  • 4 - 15 stk.213,75 kr.10% pr. stk.
  • > 15 stk.201,88 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
237,50 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Trip Trap Natursæbe Hvid anvendes til lyse træsorter og/eller ludbehandlet træ som for eksempel fyr, pitch pine, ask, bøg, eg, hevea og mange flere.

Produktet må ikke anvendes til lakerede overflader. Sæben anvendes også til grundbehandling af ludbehandlede nåletræsgulve, hvor man ikke ønsker at oliebehandle gulvet.

 

Da natursæben ikke bare har en rengørende effekt, men også en plejende og beskyttende effekt, så bliver dit trægulv tilført et slidlag, hver gang der vasket med sæben. Det beskytter overfladen og samtidig går de hvide pigmenter ind og genskaber de flotte lyse træsorter i trægulvet. 

Sådan bruger du Trip Trap Natursæbe Hvid

Ved rengøring af sæbebehandlede nåletræsgulve anvendes natursæben i blandingsforholdet 1:20 i lunkent vand. Rækkeevnen og hyppigheden af vask afhænger helt af, hvor smudset overfladen på gulvet er.

Ved rengøring af oliebehandlede trægulve anvendes Natursæbe Hvid i blandingsforholdet 1:40 i lunkent vand. Når du vasker trægulvet med Trip Trap Natursæbe Hvid skal du bruge to spande. Én spand med sæbevand og én spand med skyllevand. Gulvet er typisk tørt igen efter omkring to timer i stuetemperatur.

Hvis du skal bruge mere end 2,5 liter og samtidig ønsker at spare penge, så fås produktet også i en 5 liter dunk her

 

Du anmelder:Trip Trap Natursæbe Hvid, 2,5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.