Staedtler

Gå på opdagelse i vores store udvalg fra Staedtler, når der skal skrives, tegnes, males eller dekoreres. Staedtler har de rette redskaber til forskellige aldersgrupper og niveauer. Du kan f.eks. se nærmere på farvestrålende farveblyanter, stiftblyanter, fiberpenne eller fineliners i alle regnbuens farver. Fællesnævneren er intelligent, ergonomisk design, med et smukt resultat på papiret.

Staedtler

Vores sortiment af Staedtler-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 164 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 164 produkter

Sorter faldende
 

Ergonomiske tegne- og maleredskaber til børn

De hyggeligste stunder opstår ofte omkring bordet, når børnene tegner og maler, og stolt kan vise det første kunstværk frem. Staedtlers farveblyanter skiller sig ud ved den gode farvekvalitet og ergonomi. "Chunky Buddy" er f.eks. velegnet til børn fra 2 år, som skal igang med at tegne og male. Blyanterne kommer i en række fine, klare farver, og er designet til at små hænder nemt kan holde om blyanten. Den trekantede form sikrer også, at blyanten bliver på tegnebordet, istedet for at rulle ned. Chunky Buddy kan bruges på tre måder: Som farveblyant, voksblyant og akvarelblyant - så der er rig mulighed for at folde kreativiteten ud.

Farvestrålende børnetusser, der ikke tørrer ud

Til de lidt større børn er der gedigne, ergonomiske børnetusser, f.eks. Fiberpen Noris Club med Dry Safe blæk. Fiberpennen kan ligge uden hætte i dagevis, uden at tørre ud. Hvis der sker et lille uheld med farve på tøjet, kan farven vaskes af på de fleste tekstiler. Du kan også se nærmere på Staedtlers vandfarver, som er lette at blande, og som kommer i en række strålende farver med høj og dækkende effekt.

Giv din kreativitet nye vitaminer med Staedtlers blyanter

Hvis du selv holder af at tegne og male, så har vi et fint udvalg, f.eks. tegneblyanter, som du kan finde under navnene Lumograph eller Tradition. Blyanterne findes i forskellige hårdheder, f.eks. står H for hard og B for black, dvs. hvor sort blyanten tegner/skriver på papiret. Hvis du foretrækker en blyant med almindelig hårdhed, kan du gå efter HB, mens 2B, 4B og 6B er tegn på, at blyanten tegner blødere og blødere. Blyanterne er lavet med en ekstra stærk brudsikker mine, som nemt kan spidses og viskes ud. Staedtler tilbyder også flere slags blyantspidsere, til tynde og tykke blyanter. Der er f.eks. en lille blyantspidser, som kan bo i penalhuset, eller den store model, som kan sidde på skrivebordet.

Kalligrafipenne, fiberpenne og finelinere til dekoration

Skal du igang med håndskrevne breve eller personlige invitationer? Staedtler har et fint udvalg af kalligrafipenne til et utal af dekorationsformål. Nogle af pennene har to pennespidser, så du kan skrive med brede, markante sløjfer, eller fine, tynde linier. Pennene har farver, som er giftfri, vandbaserede og giver en farvestrålende skrift på papiret. I samme boldgade tilbyder Staedtler også fiberpenne, finelinere og penne med metallisk skrift, som du kan få glæde af til dit næste kreative projekt.

Find din nye yndlingspen hos Staedtler

Skriveredskaber er forskellige - og de fleste af os har en pen, som er favoritten, fordi den skriver tydeligt på papiret, og er rigtig behagelig at bruge. Find din næste yndlingspen hos Staedtler, som har ergonomiske stiftblyanter inden for forskellige serier, f.eks. Mars, Graphite eller Triplus. Vi har naturligvis også stifter, der matcher. Hvis du foretrækker kuglepenne, kan du kigge på serierne Triplus eller Elance. Staedtlers kuglepenne udmærker sig ved god ergonomi, en fløjlsagtig skriveoplevelse og dokumentægte blæk. Du kan blive ved med at bruge din yndlingspen, da der kan tilkøbes refills.

Få overblik med en god overstregningspen

Staedtlers overstregningspenne er udstyret med Inkjet Safe blæk, der tørrer hurtigt uden at tvære teksten ud, håndskrift såvel som printet tekst. Der er forskellige serier af overstregningspenne, f.eks. den genopfyldelige Textsurfer Classic i blå, grøn, pink, turkis og lilla. Du kan også kigge på serien Textsurfer Triplus, som overstreger både tyndt og bredt. Til skrivning på alskens overflader har Staedtler også Marker Luomo color, som kommer i permanent farve eller i vandopløseligt blæk. Vælg mellem forskellige skrifttykkelser og en lang række lysægte, strålende farver, som tørrer hurtigt op.

Staedtler-familiens kærlighed til blyanter

Den tyske Staedtler-slægt var særdeles optaget af at lave blyanter, det viser optegnelser helt tilbage i 1662, hvor Staedtler-folkene var kuglepensmagere i Nürnberg. Johann Sebastian Staedtler arvede entusiasmen for blyanter. Hans ambition var at sælge blyanter til hele verden, og det blev realiseret, da han i 1853 præsenterede sine skriveredskaber på verdensudstillingen i New York. Få år senere var de tyskproducerede skriveredskaber et etableret navn i Frankrig, England, Italien, Rusland, USA og Mellemøsten. I dag sælges Staedtlers produkter i et utal af lande, og Staedtler er ledende producent af skriveredskaber og hobbyartikler. Kendte konkurrenter til Staedtler er bl.a. Montblanc, Pelikan og Cross.

Skriv, ring eller chat med vores venlige kundeservice

Du er altid velkommen til at tage kontakt til os, hvis du f.eks. har et spørgsmål til et produkt fra Staedtler, eller hvis du ikke lige fandt det, du søgte. Du kan skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk, eller via chatten på HUMA.dk. Du er også velkommen til at ringe til os på tlf: 70 40 45 00, vi står klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler