Unger

Unger er verdens største brand indenfor vinduespudserudstyr. Uanset om du er vinduespudser eller privatperson med hang til godt grej, så finder du et stort udvalg af Unger-produkter herunder. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og derfor er Unger leverandør til tilfredse virksomheder i mere end 80 lande. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så sidder vores flinke kundeservice klar til at hjælpe dig.

Unger

Vores sortiment af Unger-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_max_laengde
antal_dele
filter_blad_laengde
filter_bredde
certifications
Certificeringer
filter_farve
filter_laengde
filter_med_hjul
Med hjul
filter_med_rist
filter_med_skrubbepad
Med skrubbepad
filter_med_vandkamre
filter_min_laengde
filter_passer_til
price
filter_primaer_fibertype
filter_produkttype
filter_serie
filter_stoerrelse_vinduespudsning
filter_storrelse_haender
filter_velegnet_til
filter_indhold
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 83 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 83 produkter

Sorter faldende
 

Danske vinduespudsere er ikke i tvivl: Unger er et hit

Unger er førende producent inden for rengøringsudstyr, og det foretrukne mærke blandt mange professionelle vinduespudsere i Danmark. Ungers produkter er designet med øje for ergonomi og god komfort, og derfor vælger professionelle at købe udstyr hos Unger - år efter år.

Der er tale om gedigne værktøjer, f.eks. vinduesskrabere, indvaskere og glasskrabere, designet i tæt kontakt med kunderne. Det giver loyale kunder, fordi de kan regne med Ungers kvalitet og brugervenlighed.

Hvilken serie fra Unger passer til dig - Grøn eller Ninja?

Du kan vælge mellem to serier fra Unger, når du skal investere i godt udstyr til vinduespudsning: Den grønne serie eller Ninja-serien.

Den grønne serie: Fleksibel og driftsikker

Ungers grønne serie udgøres af en række driftsikre, fleksible produkter til rimelige priser. Udnyt fleksibiliteten i den grønne serie: Med et vinduespudserhåndtag kan du nemt skifte mellem skinner i mange forskellige størrelser fra Unger. Det er derfor nemt at gå fra at pudse små dannebrogsvinduer, for derefter at tage den største skinne frem til panoramavinduerne. Det sørger den gnidningsfrie klik-mekanisme på Ungers håndtag for.

Cleanergummi kan tilkøbes og udskiftes. Den grønne serie er lavet af kvalitetsmaterialer, med god ergonomi, som giver dig fuld kontrol og forebygger skader og overbelastning.

Ninja-serien til den kræsne bruger

Ninja-serien er i en klasse for sig selv. Der er tale om værktøjer, der er designet til den kræsne bruger, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet, ergonomi og effektivitet. Ninjaseriens ergonomiske skvisere er designet med ekstra egenskaber, f.eks. drejeligt greb (TriLoc) og tokomponent materiale på håndtaget, som sikrer fuld kontrol.

Specielle clips på skinnen sikrer at gummiet sidder godt fast. Skviserne er klar til brug, så der skal ikke indkøbes flere dele ad gangen. Hvis du gerne vil se på et alternativ til Ungers ninjaserie, kan du kigge på Moerman Liquidator, som er en skarp konkurrent til Ungers topserie.

Vinduespudsersæt Ekstra: Til dig, der skal hurtigt igang

Vi har lavet en pakkeløsning til dig, der gerne vil i gang med vinduespudsningen med det samme - uden at resultatet kommer til at halte. Pakken rummer alt det du skal bruge til vinduespudsningen:

✔️ 1 styk Unger håndtag (alm. str.)
✔️ 1 styk Unger-skinne på 25 cm. med soft gummi
✔️ 1 styk Unger-holder på 25 cm. til indvasker
✔️ 1 styk Unger-indvaskerbetræk, “Zebra", 25 cm
✔️ 1 x Viskestykke "Performance"
✔️ 1 x Vinduessæbe "Buzil Planta View"

Denne pakke adskiller sig fra vores almindelige vinduespudsersæt, og vi synes i al beskedenhed, at Vinduespudsersæt Ekstra er den bedste pakke på markedet. Alle produkter i pakken er kendetegnet ved den høje kvalitet fra bla. Unger, og kan bruges af både professionelle og private.

Et vellykket resultat afhænger meget af værktøjernes kvalitet. I pakken finder du derfor Ungers indvasker med indbygget skrubbestykke, så ruden bliver indsæbet og renset grundigt. Rene, stribefri ruder lykkes også bedst med en ordentlig vinduesskraber, og det naturlige valg til pakken er derfor Ungers vinduesskraber.

Du kan nemt og bekvemt udskifte med andre skinner i forskellig størrelse (15, 35, 45 og 55 cm). Bemærk, at ekstra skinner skal tilkøbes pakken. I pakken finder du også viskestykket Performance, til fnugfri aftørring af glas, og den bedste vinduessæbe efter vores mening: Buzil Planta View.

Opdag flere af Ungers kvalitetsprodukter hos HUMA.dk

Vi har mange andre, spændende kvalitetsprodukter fra Unger til rengøring af vinduer, som du kan se nærmere på: Teleskopskafter, vinduespudserspande, glasskrabere, stingrays til indendørs vinduespudsning og neoprenhandsker. Hvis du mangler udstyr til professionel vinduesvask, står mulighederne i kø.

Unger: Tysk kvalitet i mere end 50 år

Unger blev grundlagt i 1964, med Henry Unger, tidligere vinduespudser, som drivkraft. Unger startede som en familievirksomhed: Hustruen Barbara var en konstant støtte for Henry i udviklingen af virksomheden. Og i mere end 20 år fortsatte sønnerne Dane, Jan og Mark, med at drive Unger ud fra faderens kerneværdier.

I dag er Unger en international virksomhed og førende brand inden for rengøringsløsninger. Filosofien hos Unger er, at kunden har den absolut vigtigste værdi. Derfor afprøves og godkendes produkterne af kunderne, inden de kommer på markedet. Ungers filosofi er også at udvikle kvalitativt, nyskabende rengøringsudstyr, der gør rengøringen bedre, hurtigere og sikker. Det handler om at sørge for, at kunden har højt velbefindende og sikkerhed, mens arbejdet udføres.

Få hjælp til valg af vinduespudserudstyr

Mangler du hjælp til at finde det Unger-produkt, som passer bedst til dig? Vi hjælper dig gerne med information og anbefalinger. Ring til os på tlf: 70 40 45 00, vi har Danmarks flinkeste kundeservice. Du er også meget velkommen til at skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler