Steppie

Alle taler om det stillesiddende arbejde - men Steppie gør noget ved det. HUMA.dk forhandler Steppie, som er en danskudviklet balanceplade med flere sundhedsmæssige fordele. Steppie passer til dig, der gerne vil have mere bevægelse og bedre ergonomi på kontoret, på klinikken eller bag ved butiksdisken.

Vi tilbyder også en gratis demo af Steppie, så du kan prøve af, om Steppie lever op til forventningerne.

Steppie

Vores sortiment af Steppie-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
price
state
Lagerstatus
 

Dansk design lavet af sundhedsprofessionelle

Steppie skiller sig ud som en banebrydende opfindelse inden for ergonomisk udstyr. Det er den første balanceplade i Danmark, udviklet af Gitte Toft, uddannet akupunktør, fysiurgisk massør og zoneterapeut. Gitte Toft fandt med Steppie løsningen på et udbredt problem: Det stillesiddende arbejde i Danmark, som trækker veksler på sundheden og livslængden.

Der er senere hen kommet konkurrenter til på markedet, bl.a. Gymba balancepladen, som er en mere dynamisk plade, der bøjer og bevæger sig under fødderne. Steppie er fortsat det førende produkt på markedet i Danmark.

Nej tak til stillesiddende arbejde

Stillesiddende arbejde er en skidt ting for kroppen. Ifølge fysioterapeuter svarer det til at slukke for navlen og nedefter, når du sidder ned en hel dag. Vi sidder på vej til arbejde, på kontoret foran computeren, og i sofaen, når dagens opgaver er vinget af. Og mange af os synes, at det er svært at få tid til motion og bevægelse, pga. et travlt arbejdsliv og et tætpakket fritidsliv.

Hvem kan bruge Steppie?

Steppies balanceplade kan bruges af alle, uanset størrelse og fysisk form. Steppies sundhedsmæssige fordele er oplagte, hvis du:

 • Arbejder foran en computer og har meget stillesiddende arbejde
 • Står meget op i længere perioder, f.eks. i klinikken eller butikken
 • Gerne vil have mere bevægelse ind i din hverdag
 • Skal genoptræne fødder og ankler

Hvordan bruger jeg Steppie?

Balancebrættet er nemt at anvende: Du skal blot lægge brættet ned på gulvet, hvor dine fødder plejer at stå ved skrivebordet. Derefter træder du op på Steppie. Indstil derefter højden på hæve-sænke skrivebordet, og du er nu klar til at arbejde med bedre ergonomi og bevægelse. Steppie kan skubbes frem og tilbage med foden, når den skal sættes til side. Bemærk: Steppie kan klare en belastning på max. 200 kg.

Bedre sundhed og mere bevægelse med Steppie

Hvis du investerer i Steppie, får du automatisk bevægelse i løbet af dagen. Du øger din fedtforbrænding med 30-50 %, og øger blodgennemstrømningen til hjerne og krop. Dit muskelkorset, som holder sammen på det hele, styrkes også, fordi du umærkeligt skal bevæge dig og spænde i dine coremuskler, mens du står på Steppie.

Risikoen for en række folkesygdomme kan reduceres ved hjælp af Steppie. Det er f.eks. problemer med for mange kilo på sidebenene, diabetes, hjerteproblemer, højt blodtryk, og ubehagelige smerter i ryg, skuldre og nakke.

Steppie Soft Top: Zoneterapeutisk velvære til fødderne

Du kan købe Steppie som den er, og nemt få bevægelse og øget velvære i hverdagen. Men hvis du har ømme fødder og ben, kan du overveje også at investere i en Steppie Soft Top, som lægges ovenpå Steppie. Pladens små bobler giver et blidt tryk på fødderne, som øger blodgennemstrømningen. Steppie Soft Top er registreret hos Sundhedsstyrelsen som medicinsk udstyr, klasse 1.

Steppie Soft Top kan bruges alene, eller sættes ovenpå Steppie. Du kan bruge Soft Top med alle slags sko. Hvis du tager skoene af, mens du bruger Soft Top, kan du få en blid fodmassage, som dine fødder vil takke dig for.

Steppie Plus: Steppie Balanceplade + Soft Top

Vi tilbyder en samlet pakke til dig, med Steppie balancepladen og Soft Top.
Få mere bevægelse i hverdagen med balancepladen, og undgå trætte, ømme fødder med Soft Tops zoneterapeutiske behandling. Det er en god, samlet løsning til dig, der har meget stillesiddende arbejde, eller som står meget op i løbet af arbejdsdagen.

Praktisk tilbehør til Steppie: Anti Rids og bordkrog

Små sandkorn og sten kan risikere at ridse gulvet, når Steppie bruges. Tilbehøret Steppie Anti Rids Filt beskytter gulvet imod ridser og slitage. Det er nemt at montere filtpladen på Steppie: Læg Steppie med bunden opad. Tør overfladen af med en klud. Placer filtpladen på Steppie og vend Steppie om, som nu er klar til brug, uden at ridse gulvet.

Skal Steppie gemmes af vejen, så rengøringspersonalet kan komme til med støvsugeren? Eller måske foretrækker du at opbevare Steppie, så pladen ikke tager plads op på gulvet? Så kan du kigge på Steppie bordkrog, som du kan hænge Steppie på, når det er fyraften. Spar plads, skab orden og undgå at Steppie bliver en støvmagnet med den praktiske bordkrog.

Behageligt hjemmekontor med Steppie Desk Riser

Arbejder du hjemme? Er dit arbejdsmiljø i hjemmet sammenflikket af forskellige løsninger, f.eks. et spisebord, som ikke helt får arme og skuldre til at summe af velvære efter en lang arbejdsdag? Så er Steppie Desk Riser en udmærket mulighed til dig. Du kan indstille Desk Riser, så din bærbare er i højde med dig, når du står op og arbejder. Desk Riser kan nemt klappes sammen og fylder nærmest ingenting. Et godt produkt til hjemmekontoret, som hjælper dig til bedre ergonomi og mere bevægelse.

Steppies historie

Det var Gitte Toft, som fik den gode idé til Steppie. Som uddannet akupunktør, fysiurgisk massør og zoneterapeut, kunne hun se et akut problem: Vi bevæger os alt for lidt. Sammen med Henrik Andersen startede udviklingen af Steppie i 2013, med tegninger, tests, aftaler med plastproducent, nye tegninger, tests.

Undervejs pantsatte Toft huset, fordi hun troede fuldt og fast på projektet. I 2014 var Steppie klar til markedet, med en strategi om at få forhandlere både i Danmark og i udlandet.

I dag forhandles Steppie i hele verden, bla. i nabolandene Norge, Sverige, Finland og Tyskland. Steppie er også udbredt til andre lande, som har kontormiljøer med hæve-sænke skriveborde og fokus ergonomi: Holland, England, Frankrig, Estland, USA, Australien, Korea og Singapore. Gitte Toft og Henrik Andersens ambition er, at endnu flere lande skal forhandle Steppie.

Gratis demo: Mærk fordelene med Steppie

Vi tror på Steppie som produkt, og derfor tilbyder vi at du gratis kan prøve Steppie, og mærke efter, om du bliver lige så glad for produktet, som vi er. Sådan foregår det:

 • Vi sender Steppie til dig til en gratis demo-periode
 • Hvis du er tilfreds med Steppie efter prøveperioden, beholder du Steppie og betaler for produktet
 • Hvis du ikke er tilfreds, skal du blot returnere produktet, og betale returfragten

Har du lyst til at prøve Steppie gratis og uforpligtende? Du er velkommen til at kontakte os på kundeservice@huma.dk, så hjælper vi dig igang.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler