Universalrengøringsmiddel i professionel kvalitet

Universalrengøringsmiddel er rengøringsmidlernes svar på en schweizerkniv. Vores produkter til universalrengøring kan nemlig benyttes til næsten alle former for inventarrengøring, på overflader som tåler vand. I vores sortiment af universalrengøringsmiddel, finder du både produkter med og uden parfume. Vi har ligeledes specielprodukter, som efterlader overfladerne skinnende, samt universalrengøringsmiddel i særlige dunke som letter håndteringen. Har du brug for hjælp til at vælge et konkret produkt, står vi altid til din rådighed. 

Alle produkter i “Universalrengøring”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 34 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 34 produkter

Sorter stigende

Universalrengøringsmiddel er den mest solgte kemigruppe her på HUMA.dk. Dette skyldes, at universalrengøringsmiddel kan anvendes til et bredt spektrum af opgaver, såsom inventarrengøring og rengøring af gulve uden plejebehov. Vælg mellem produkter til universalrengøring fra hhv. vores egen kemilinje, Cif, Kärcher, Iduna, Diversey samt endelig Buzil.

Koncentrat eller klar til brug?

Vores produkter til universalrengøring fås henholdsvis i koncentrat og RTU-opløsning (ready to use). Vi vil som udgangspunkt altid anbefale, at du vælger vores højkoncentrerede produkter såvel ud fra et miljømæssigt- som et økonomisk perspektiv. Flere af vores produkter til universalrengøring, er nemlig så koncentrerede, at du kan nøjes med en brugsopløsning på helt ned til 1%. Dette gør at prisen for en brugsopløsning baseret på koncentrat, er mange gange lavere, end ved køb af et klar-til-brug- produkt. Samtidig vil købet af kemi i koncentrat, spare transporten fra fabrikken til os, og fra os til dig. Dermed nedsættes det samlede Co2-aftryk betragteligt, sammenlignet med køb af RTU-produkter.

Parfume og farve

Produkterne som du finder ovenfor, har en række forskellige egenskaber, og dermed også hvert sine fordele og ulemper. Eksempelvis fås vores universalrengøringsmiddel henholdsvis med og uden parfume. Mange foretrækker at købe produkterne med parfume, da brugerne af de rengjorte lokaler, så vil kunne dufte at der er blevet gjort rent. Omvendt er det også et kendt faktum, at mange danskere lider af parfumeallergi. Dette har blandt andet ført til, at offentlige myndigheder som oftest gør brug af parfumefrie alternativer, når det kommer til rengøring.

Do's and don'ts

Universalrengøringsmiddel opløser fedt og snavs, men har ingen plejende effekt. Dette gør universalrengøringsmiddel velegnet til rengøring af inventar, hvor overfladen blot skal efterlades pæn og ren. Dette betyder også, at denne produktgruppe af kemi, ikke bør anvendes til gulvvask af gulve som kræver pleje – eksempelvis linoleum og ubehandlede trægulve. Derimod kan du sagtens bruge universalrengøringsmiddel til rengøring af eksempelvis lakeret parketgulv, keramiske fliser og mange typer stengulve.

Ét godt tip kan dog være, at universalrengøringsmiddel faktisk ikke altid er nødvendigt. Lettere rengøring kan nemlig som oftest klares, med en god microfiberklud og et par dråber opvaskemiddel. Ved mellemsvær til svær besmudsning, er det dog klart at foretrække, at gøre brug af univsersalrengøringsmiddel.
Husk at følge doseringsforholdende som du finder på flasken. Selve rengøringseffekten bliver nemlig som oftest ikke bedre, når du overdoserer – ofte tvært imod. Mange af vores flasker, er udstyret med indikatorstrimmel, som viser forbruget. Det er dog nærmest reglen end undtagelsen, at folk ikke gør brug af denne "feature" på flasken. Vi anbefaler derfor at gøre brug af doseringspumpe, doseringshætte eller egentligt doseringsanlæg. Endeligt kan du også overveje SmartDose-systemet, hvor der er en doseringsenhed indbygget i flasken. Kontakt os gerne for vejledning om hvordan du mest effektivt doserer din kemi.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler