Spar 15% på udvalgte støvsugerposer // Spar 84% på Sterisol 350 ml håndsprit

Det perfekte plejemiddel til vask og pleje af især lyse træsorter. Trip Trap Natursæbe Hvid er specielt god til vask af ubehandlede trægulve, samt til sæbemætning heraf.

Trip Trap Natursæbe Hvid, 5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
19003
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 23:55 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 3 stk.307,50 kr.0% pr. stk.
  • 4 - 7 stk.292,13 kr.5% pr. stk.
  • 8 - 11 stk.276,75 kr.10% pr. stk.
  • > 11 stk.261,38 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
307,50 kr

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Trip Trap Natursæbe Hvid anvendes til lyse træsorter og/eller ludbehandlet træ som for eksempel fyr, pitch pine, ask, bøg, eg, hevea og mange flere. Bemærk at Natursæbe, Hvid ikke kan anvendes på lakerede overflader, men derimod til daglig rengøring og pleje af alle former for trægulve og træværk i øvrigt - uanset grundbehandling. Denne sæbe anvendes også til grundbehandling af ludbehandlede nåletræsgulve, hvor man ikke ønsker at oliebehandle gulvet.

Natursæbe er opbygget på basis af soyafedt og naturlige kokos og er med det høje tørstofindhold særdeles godt egnet til både pleje og rengøring af trægulve.

Når du vasker trægulvet bliver det tilført et slidlag, som beskytter overfladen hver eneste gang, man vasker gulvet. Med sæbens hvide pigmenter bliver overfladen genskabt i lyse træsorter de steder, hvor de oprindelige pigmenter fra grundbehandlingen er slidt af. Trip Trap Natursæbe Hvid er nemlig pigmenteret med titanhvid, som alle andre pigmenterede produkter af Trip Trap.

Sådan bruger du Trip Trap Natursæbe Hvid

Ved rengøring af sæbebehandlede nåletræsgulve anvendes natursæben i blandingsforholdet 1:20 i lunkent vand. Rækkeevnen og hyppigheden af vask afhænger helt af, hvor smudset overfladen på gulvet er.

Ved rengøring af oliebehandlede trægulve anvendes Natursæbe Hvid i blandingsforholdet 1:40 i lunkent vand. Når du vasker trægulvet med Trip Trap Natursæbe Hvid skal du bruge to spande. Én spand med sæbevand og én spand med skyllevand. Gulvet er typisk tørt igen efter omkring to timer i stuetemperatur.

Opbevar dunken tørt, frostfrit, ikke for varmt eller placeret i direkte sollys. Denne sæbe skal omrystes før brug. Den tomme emballage bortskaffes sammen med det øvrige husholdningsaffald, mens eventuelle rester afleveres på kommunernes genbrugsstationer.

Se også vores udvalg af andre træsæbe-produkter.

Du anmelder:Trip Trap Natursæbe Hvid, 5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 19003

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.