Moerman

Velkommen, du har fundet vej til Moerman-afdelingen hos HUMA. Vi har at gøre med et populært kvalitetsbrand, som mange professionelle vinduespudsere foretrækker, fordi der er tale om holdbart grej, lavet af lækre materialer, med behagelig ergonomi.

Moerman

Vores sortiment af Moerman-produkter

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_max_laengde
antal_dele
filter_bredde
certifications
Certificeringer
filter_farve
filter_laengde
filter_med_hjul
Med hjul
filter_med_rist
Med rist
filter_med_skrubbepad
filter_med_vandkamre
Med vandkamre
filter_min_laengde
filter_passer_til
price
filter_primaer_fibertype
Primær fibertype
filter_produkttype
filter_serie
filter_stoerrelse_vinduespudsning
filter_storrelse_haender
Størrelse hænder
filter_velegnet_til
filter_viskositet
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
Med parfume
tilsat_farve
Tilsat farve
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 40 produkter

Sorter faldende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 40 produkter

Sorter faldende
 

Moerman hjælper dig til effektiv vinduesvask

Moerman designer, producerer og sælger udstyr til vinduespudsning over hele verden. Udstyret er både egnet til professionelle og dig, der sætter pris på gedigent udstyr til vinduesvask. Udvalget fra Moerman byder bl.a. på stripbetræk og stripholdere, indvaskere og vinduessæbe, som udraderer snavset.

Moerman har også vinduesskrabere, skinner og fleksible håndtag, som får arbejdet til at glide lettere. Du kan også se nærmere på teleskopstænger og redskabsholdere, som er med til at lette arbejdet og sikre et resultat, der er tiptop.

Mix Moerman med udstyr fra Unger

Er du Unger-fan? Unger er et andet kvalitetsbrand, som professionelle vinduespudsere også gerne tager med sig i varevognen. Moerman udmærker sig ved fleksibilitet i designet: Du kan kombinere Moerman med Ungers redskaber. F.eks. passer Moermans indvaskerbetræk og teleskopstænger til Ungers redskaber. Det giver dig mere frihed i arbejdet, og du undgår fordyrende indkøb - mix blot Moerman med Unger istedet, og du er godt kørende til næste rengøringstjans.

Moermans klassiske redskaber til vinduesvask

Uanset om du er professionel eller privatperson, har Moerman regulære kvalitetsprodukter, som sørger for at vinduesvasken kommer i mål uden striber eller løbere. Der er f.eks. de gedigne, rustfrie skinner og almindelige indvaskere, som virker, som de skal, og passer til langt de flestes behov.

Vinduesskrabere i flere bredder

Du kan også kigge nærmere på udvalget af vinduesskrabere med forskellige bredder. Det er ikke svært at finde en vinduesskraber, der passer til vinduet, hvad enten det er villa-vinduer, dannebrogsvinduer eller større glaspartier. Moerman har naturligvis også teleskopskafter og praktiske redskabsholdere, så du kan nå i vejret, når der vaskes, og have redskaberne tæt på.

Innovative værktøjer fra Moerman

Du tilbydes også nyskabende værktøjer fra Moerman, som kan bryste sig af at være blandt de førende brands, der designer innovative løsninger til vinduesvask. Undgå dryp og tungt, vådt tøj med DryWalker, en professionel redskabsholder. Eller brug den fjerlette Carbonator teleskopstang, som garanterer helt blanke vinduer i højden.

Moerman Fliq betræk er et andet nyskabende produkt: Ved at flippe betrækket kan du vaske og skrabe vinduet i samme arbejdsgang. Moerman Fliq passer til Liquidator skinnen.

Liquidator - vinduesskraberen til feinschmeckeren

Moermans Liquidator er et godt alternativ til Ungers Ninja-serie med skinner og vinduesskrabere. Du kan f.eks. vælge Liquidator som kombinationsværktøj med indvasker og skraber, eller kombinere Moermans 2-komponente håndtag med skinner i forskellige bredder. Skraberne er naturligvis udstyret med holdbart cleanergummi i en klasse for sig. Du finder også Liquidator skinner i pakken Moerman Experience Toolbox.

Find det rigtige udstyr til vinduesvask

Mangler du hjælp til at finde det værktøj fra Moerman, som passer bedst? Tøv ikke med at tage fat i os, vi hjælper gerne med råd og vejledning. Du kan ringe til os på 70 40 45 00 - vi har Danmarks flinkeste kundeservice. Du er også meget velkommen til at skrive til os på chatten eller på mail: kundeservice@huma.dk

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler