Trip Trap Oliesæbe er en plejende træsæbe, som tilfører dit trægulv olie, samt danner en mat og beskyttende plejefilm på gulvet.

Trip Trap Oliesæbe Natur, 2,5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
18998
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 05:01 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 3 stk.303,75 kr.0% pr. stk.
  • 4 - 5 stk.288,56 kr.5% pr. stk.
  • 6 - 11 stk.273,38 kr.10% pr. stk.
  • > 11 stk.258,19 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
303,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Olietræsæbe anvendes til rengøring, vedligeholdelse og pleje af trægulve som er oliebehandlede (kan også anvendes på voksbehandlede gulve). Produktet fås i to varianter: "natur" (denne variant) og "hvid". Sidstnævnte produkt benyttes til hvidolierede gulve, mens denne variant anvendes til i trægulve i naturlig farve og/eller trægulve behandlet med farvepigmenteret olie.

Anvend eksempelvis produktet på mørke træsorter merbau, teak, mahogni, keruing, kirsebær med videre som er oliebehandlede. 

Sådan bruger du Trip Trap Oliesæbe

Sørg for at arealet der skal vaskes er støvfrit.

Omryst altid dunken før brug. 

Anvendes i varmt vand i doseringsforholdet 1:20 (250 ml sæbe til 5 liter vand). Afhængigt af slidtage, kan blandingsforholdet tilpasses.

Gulvet vaskes herefter med en let opvredet gulvklud/moppe i træets æømgderetning. Efterfølgende overtørres gulvet med en opvredet gulvklud (ligeledes i længderetningen).

Til dette formål anvendes to spande, én med brugsopløsningen af Trip Trap Oliesæbe, og en anden med rent skyllevand. Du kan med fordel nøjes med at vaske et mindre område (fx. 10 m2) af gangen, for at undgå at dit gulv er fugtigt i længere tid.

Herefter skal gulvet tørre i to timer

--

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning til om natursæbe er det rette til behandling af dine gulve, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500

Se også vores komplette udvalg af træsæbe ved at klikke her.

Du anmelder:Trip Trap Oliesæbe Natur, 2,5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 18998

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.