Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Desinfektion / desinfektionsmiddel

Desinfektionsmiddel er effektivt i kampen mod blandt andet bakterier og dårlig lugt. I denne kategori, finder du desinfektionsmiddel på både spray og i dunke. Herunder finder du blandt andet desinfektionsmiddel som er fødevaregodkendt. Vi kan også tilbyde desinfektionsmiddel, med kombineret rengørings- og desinficerende effekt, samt desinfektionsmiddel til lukkede systemer (automatiske CIP-anlæg).

Søger du en specifikt produkt eller har spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller på mail hvor vi står klar til at råde og vejlede.

Alle produkter i “Desinfektion”

Loading...
Filtrering
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 23 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 23 produkter

Sorter stigende

Desinfektionsmiddel indeholder ét eller flere kemikalier, som har en bakteriedræbende effekt. Dette gør desinfektionsprodukter velegnet til brug både hvor hygiejnen skal være i top (fødevareindustri, sundhedssektoren mv.), men også blot steder hvor der færdes mange mennesker. Ofte kan der nemlig være god økonomi i at forebygge sygdomme og infektioner, ved at holde en høj hygiejnestandard.

Bredt udvalg af desinfektionsmiddel

På HUMA.dk sætter vi en ære i at kunne hjælpe såvel private kunder, som erhvervskunder og offentlige kunder. Vores produktsortiment afspejler derfor dette, hvorfor du finder alt fra almindelig Rodalon til højtspecialiseret desinfektionsmiddel til automatiske CIP-anlæg, i vores udvalg af desinfektionsprodukter.

Husk at desinfektionsmiddel ikke "bare" er desinfektionsmiddel. For at finde det rette produkt, er du derfor nødt til at kigge på hvad der skal desinficeres, og hvilke regler og krav som desinfektionen skal overholde. I denne forbindelse hjælper vi gerne med at finde de helt rette produkter til formålet.

Uanset hvilket produkter som måtte falde i din interesse, skal du huske, at vi tilbyder fuld prisgaranti på alt desinfektionsmiddel. Dette gør at du som kunde trygt kan handle, velvidende at vi gør alt hvad vi kan, for at have nettets bedste priser. Med til historien hører også, at vi har mængderabatter på samtlige af vores produkter. Står du derfor og skal bruge større mængder af desinfektionsmiddel, kan du nemt og enkelt se, hvor mange penge som der er at spare, ved at købe stort ind. Dette er desværre ikke en selvfølge hos alle rengøringsgrossister, hvilket gør, at det kan være svært at sammenligne priser på et objektivt grundlag. Ofte er man nemlig nødt til at indgå i en prisforhandling, for overhoved at få adgang til priser og mængderabatter på produkter til desinfektionsformål.

Påføringsmetoder

Hvilket redskab som er mest velegnet til påføring, afhænger af selve produktet som benyttes, og i høj grad hvilken overflade som der er tale om. Skal produktet påføres indenfor, kan det være en god ide at anvende en klud, svamp, indsæbningsbørste og/eller bruseflaske. Til udendørs brug kan man med lethed anvende en kost eller en sprøjtelanse til påføring især på større områder.

Desinfektionsmiddel på dunk og spray

Desinfektionsmiddel kan fås på sprayflaske og i dunke helt op til 20 liter, alt efter hvor stort behovet er for desinfektionsmiddel. Skal man anvende desinfektionsmiddel til mindre overflader kan det anbefales at vælge en af de mindre dunke eller sprayflasker. Til hyppigere anvendelse kan man vælge at købe de større dunke med desinfektionsmiddel, da det er mere økonomisk. Vær ligeledes opmærksom på at nogle produkter skal opblandes i en brugsopløsning, mens andre produkter skal anvendes koncentreret

Værnemidler ved anvendelse af desinfektionsmiddel

Nogle desinfektionsmidler er så høj-koncentrerede at det kræver en del værnemidler når man skal anvende dem. Herunder skal man både anvende sikkerhedsbriller og handsker som er beregnet til håndtering af stærkere kemi. Det er dog ikke alle desinfektionsmidler som er så koncentrerede at de kræver værnemidler. Hvis du er i tvivl om hvilket produkt du skal købe i forhold til kravene om at anvende værnemidler, er du altid velkommen til at kontakte os, så skal vi nok hjælpe dig til at finde det helt rigtige produkt til dit behov. Du er ligeledes meget velkommen til at se i produktets sikkerhedsdatablad, hvor anbefaling af egnede værnemidler vil fremgå.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler