Natursæbe fra Trip Trap uden voks, farve og parfume. Træsæben er velegnet til ubehandlede trægulve og opløser fedt- og smudspletter. Sæben kan anvedes til rengøring og pleje af alle typer trægulve, undtagen lakerede trægulve.

Trip Trap Natursæbe, 2,5 L

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
107339
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 05:13 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 3 stk.218,75 kr.0% pr. stk.
  • 4 - 7 stk.207,81 kr.5% pr. stk.
  • 8 - 15 stk.196,88 kr.10% pr. stk.
  • > 15 stk.185,94 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
218,75 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Med Trip Trap Natursæbe efterlades trægulvene med en ren duft, hver gang det ubehandlede gulv behandles, rengøres eller plejes med Natursæben. 

Du skal dog være opmærksom på at produktet ikke bør anvendes på lakerede overflader, men kan anvendes på alle andre typer træværk. Herunder kan sæben anvendes til at grundbehandle ludbehandlede nåletræsgulve, som ikke er oliebehandlede. 

Natursæben anvendes som oftest til de mørke træsorter som eksempelvis merbau, teak, mahogni, keruing, kirsebær med videre.

Natursæbe er opbygget på en base af naturlige kokos og soyafedt, og det er med sit høje tørstofindhold særligt velegnet til både pleje og rengøring af trægulve. Når du vasker dit trægulv, tilsættes træet et beskyttende slidlag på overfladen, der bliver liggende indtil næste gulvvask. De steder på overfladen, hvor den oprindelige grundbehandling er slidt af, bliver genskabt med Trip Trap Natursæbes hvide pigmenter.

Sådan bruger du Trip Trap Natursæbe

Omryst altid dunken før brug. 

Rengøring af sæbebehandlede nåletræsgulve

Trip Trap Natursæben anvendes i blandingforholdet 1:20 i lunkent vand. Sæbens rækkevidde og hvor orfte den skal anvendes afhænger fuldstændig af overfladens tilstand.  

Rengøring af oliebehandlede trægulve

Natursæben skal bruges i blandingsforholdet 1:40 i lunkent vand. Her afhænger rækkevidden og hyppigheden af behandlingen også af hvordan overfladens tilstand er. Du skal være opmærksom på at der til rengøringen af oliebehandlede trægulve skal anvendes to spande med vand. Én med sæbevand og en med skyllevand. 

Grundrengøring af trægulve

Til grundrengøring ag trægulve, der er meget snavsede anvendes Trip Trap trærens inden behandlingen og efterfølgende vaskes gulvet over med Trip Trap Natursæbe.

Har du spørgsmål eller ønsker vejledning til om natursæbe er det rette til behandling af dine gulve, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500

Se også vores komplette udvalg af træsæbe ved at klikke her.

Du anmelder:Trip Trap Natursæbe, 2,5 L
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.