Stort udvalg af professionelle rengøringsmidler

Hos HUMA er vi specialister i rengøringsmidler til kræsne brugere. Herunder finder du derfor et bredt udvalg af professionelle produkter, hvor rengøringseffekten er i særklasse. Find eksempelvis et stort udvalg af produkter fra Buzil, Diversey og andre kvalitetsproducenter.

Vi har et bredt udvalg, men skulle der alligevel være et produkt du ikke kan finde, er du velkommen til at kontakte os på 70 40 45 00 eller kundeservice@huma.dk.

Alle produkter i “Rengøringsmidler”

Vi ♥ effektive rengøringsmidler hos HUMA.dk

Hos HUMA.dk sælger vi ikke "blot" rengøringsmidler – i alt ydmyghed sælger vi nemlig nogle af de mest effektive rengøringsmidler, som du finder i Danmark.

Selvom at HUMA med årene har udviddet sortimentet, så vi nu er en kontorforsyning med næsten alt til kontoret, har vi nemlig stadig vores fokus rettet mod at tilbyde rengøringsartikler og kemi, til den professionelle rengøringssektor.

I modsætning til de rengøringsmidler som du finder i supermarkederne, er professionelle rengøringsmidler designet til at være mere hurtigvirkende og effektive. Her er det nemlig ikke rengøringsmidlernes udseende som er centralt, men i stedet deres effekt. Og da rengøringsselskaber løbende køber rengøringsmidler ind, er kvaliteten vigtig, da de vil vælge et andet produkt næste gang de køber ind, hvis de ikke er tilfredse med effekten.

Ofte er det anderledes hjemme i privaten. Her kan en liter kemi holde i årevis, hvilket gør at man ikke "bare" får skiftet produktet ud, hvis man ikke er 100% tilfreds med effekten.

Med det sagt, fås professionelle rengøringsmidler selvfølgelig også i flere forskellige prisklasser.

Produkterne her på webshoppen er således mærkbart bedre end supermarkedsprodukterne, hvortil der så er visse produkter, som skiller sig endnu mere ud i den positive retning. 

Her tænker vi på mærkevarekemi såsom Diversey og Buzil, der udelukkende er designet med henblik på højest mulig rengøringseffekt. Kvaliteten og koncentrationen er derfor i top, hvilket også gør at prisen ofte er en smule højere, sammenlignet med vores almindelige kemiprodukter, som giver et rigtigt fornuftigt kompromis mellem pris og kvalitet.

Korrekt dosering er særligt vigtigt

En af de primære forskelle på rengøringsmidlerne som du finder i supermarkederne, og så rengøringsmidlerne designet til professionelle brugere, er produkternes koncentration.

Vand er som bekendt en billig ingrediens, og ønsker man derfor at holde produktionsomkostningerne nede, er det således billigere at levere et produkt som ikke er højkoncentreret.

Dette er måske i virkeligheden en af de primære grunde, til at mange privatkunder vælger at dosere deres rengøringsmidler efter øjemål – man har simpelthen vænnet sig til, at der skal relativt meget kemi til, for at få en synlig effekt.

For at illustrere dette, kan du spørge dig selv, hvordan det kan være at du kun bruger få dråber opvaskemiddel når du vasker op, mens du bruger væsentlig større mængder kemi, når du vasker gulv eller foretager inventarrengøring?

Svaret herpå, er at opvaskemiddel er et af de få husholdningsprodukter som er højkoncentrerede, mens mange andre rengøringsmidler til privat brug ikke har en tilpas høj koncentration.

Når du handler kemi her på HUMA.dk, er det derfor vigtigt at du følger doseringsanvisningerne som du finder på produkterne. Rengøringseffekten bliver nemlig ikke automatisk forbedret, blot fordi du øger doseringen.

Dette fænomen er kendt som "overdosering", og kan gøre at overfladerne hurtigere tiltrækker sig nyt snavs, eller at gulvene får et fedtet udtryk. Derudover er overdosering dårligt for både pengepung og miljø.

Vi kan derfor på det kraftigste anbefale, at du bider mærke i produkternes doseringsforhold, og følger disse. 

Da det er tæt på umuligt at dosere korrekt på øjemål, anbefaler vi altid at man køber doseringsudstyr til sin kemi. Eksempelvis laver Buzil en række smarte doseringsbolde, som kan anvendes til Buzil's 1 liters-flasker, hvad enten der er tale om universalrengøringsmiddel, grundrens, gulvrengøringsmiddel, sanitetsrens eller noget helt femte.

Gratis og uforpligtende rådgivning ved køb online

Er du i tvivl om hvilke produkter, som skal bruges til bestemte overflader? Så sidder vores kundeservice klar til at hjælpe dig - uanset om du er privatkunde, eller om du kontakter os på vegne af en virksomhed eller institution.

Bemærk at vi er en selvstændig forhandler, som blot fører en række kendte kemibrands. Vores rådgivning tager derfor udgangspunkt i de produkter, som du kan finde og købe på vores webshop.

Da vi ikke har fysiske butikker, kan vi ikke henvise til lokale butikker som du kan købe produkterne i. Vil du gøre brug af vores specialistrådgivning, henviser vi derfor til at du handler online her på hjemmesiden. Til gengæld sender vi pakker til hele landet, med mulighed for levering til privatadresse, erhvervsadresse og GLS pakkeshop. Fragtpriserne svarer til vores omkostninger, og vi tjener derfor ikke penge på vores fragt.

 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler