Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Rengøringsmidler til spejle og glas

Glasrengøring kræver både de rette rekvisitter, men i særdeleshed også den rette kemi. Her finder du derfor en oversigt over vores produkter til rengøring af spejle og glas – både indendørs og udendørs.

Alle produkter i “Glas og spejle”

Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

15 varer

Sorter stigende

Vinduesrengøring når det er bedst

Når man foretager vinduesrengøring, bør man først og fremmest se på, hvor stort et område som man skal gøre rent. Mindre glasarealer (samt spejle), kan således med fordel rengøres med glasrens og glasklud, mens større glasarealer bedst rengøres med egentlig vinduespudsning. Her vil man således skulle bruge en god vinduessæbe, samt vinduespudserudstyr såsom vinduesskraber, indvasker og aftørringsklud.

Uanset om du søger kemi til vinduesrengøring af små eller store arealer, har vi dog de helt rette produkter til opgaven. Vælg mellem kvalitetsmærker såsom Diversey og Buzil, samt vores egen lavprisserie som sikrer gode produkter til dig hvor prisen er i fokus.

Husk at vi altid står klar med at finde de rette produkter, som du måtte have brug for. Ring blot på tlf. 70404500 for uforpligtende råd og vejledning.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler