Effektive køkkenrengøringsmidler

I denne kategori finder du forskellige produkter til køkkenrengøring. Dette dækker over alt fra produkter til desinfektionsformål, til specielprodukter til eksempelvis rengøring af strækt fedtede overflader. Du finder produkter med og uden parfume, samt produkter med Svanemærket og EU-blomsten. Størstedelen af produkterne leveres i koncentrat, hvilket giver en god brugsøkonomi.

Alle produkter i “Køkkenrengøring”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 41 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 41 produkter

Sorter stigende

Ovenfor finder du alle vores produkter til køkkenrengøring, som du kan læse mere ved at klikke ind på dem. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 eller mail kundeservice@huma.dk hvor vi står klar til at råde og vejlede.

Rengøring med spray, generel rengøring og skumrengøring

Rengøringsmiddel til køkkenet kan anvendes på forskellige måder. Nogle produkter kan anvendes på en måde, andre på flere.

Rengøring med spray

Rengøring med spray, foregår ved at du sprayer den overflade der skal rengøres, over med blandingen af rengøringsmidlet og vand. Efterfølgende tørres derefter med en fugtig klud, for at sikre at overfladen er rengjort ordentligt.

General rengøring

Generel rengøring er den mest anvendte form, når det kommer til køkkenrengøring. Her doserer man rengøringsmidlet med vand i en spand og vasker overfladen med en klud eller børste. Er der tale om et industrikøkken kan man også vælge at anvende et moppesystem, til afvaskning af gulv og vægge. Det er vigtigt at overflader med fødevarekontakt bliver skyllet efter med rent vand og får lov til at lufttørre. Hvis man tørrer efter med en klud, kan man risikere at der er smuds på kluden og derved efterlader bakterier.

Skumrengøring

Skumrengøring fungerer ved at dosere rengøringsmidlet i vand. Benyt brugsanvisningen på skumudstyret. Skumopløsningen påføres i et jævnt lag og får lov at virke i 5-10 minutter. Derefter skylles der med rent vand. Hvis man ønsker en kraftigere rengøring kan man skylle overfladen inden skummet tørrer.

Parfumeindhold og miljøbevidsthed

Flere af vores produkter kan fås med parfume, som vil efterlade de rengjorte overflader med en ren duft, men er man ikke til parfumeduft, har vi også produkter uden. Vi fører produkter som er mærket med Svanen og EU-blomsten, som er din garanti for at produktet er miljøsikkert. Selvom nogle af vores produkter er Svanemærket, eller har EU-blomsten, betyder det ikke at de er mindre effektive. Der sættes nemlig høje krav til effektiviteten på produkterne, som får en af disse miljømærkninger.

Koncentreret eller klar til brug?

De rengøringsmidler til køkkener, som du finder her hos HUMA er hovedsageligt koncentrerede, hvilket betyder at de skal fortyndes med vand inden brug. Ved at vælge koncentrerede produkter kan det være med til at sikre en bedre driftøkonomi. Vi har dog også nogle produkter som er klar til brug, og derved allerede er fortyndede. Det er blandt andet vores produkter til rengøring af fryserum og dybfrysere, men også vores produkt til rengøring af ståloverflader som opvaskemaskiner, køleskabe, frysere og andre hårde hvidevarer, fås klar til brug.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler