Graffitifjerner og Graffitirens

Med vores graffitifjerner kan du selv fjerne graffiti fra porøse overflader, som mursten og beton til malede og lakerede overflader. Ydermere fører vi imprægneringsmiddel som du kan behandle dine overflader med, og dermed lette din graffitifjernelse betragteligt. For yderligere vejledning om brug og anvendelse af produkterne kan du læse mere nederst på siden.

Loading...
Filtrering
filter_anvendes_paa
product_brand
Mulige filtre
price
Pris
filter_produkttype
filter_sprayfunktion
filter_indhold
state
Lagerstatus

Graffitirens til forskellige formål

Ikke alt graffiti er lige ønsket - faktisk sjældent. Er graffiti påført privat, er man tvunget til selv at fjerne det. Ønsker man at få en professionel virksomhed ud at fjerne det på ens facade, vil det være forbundet med høje omkostninger. Graffiti er i forskellige størrelser og man finder det desværre både indendørs og udendørs. Indendørs er graffiti typisk påført på vægge og døre med tusch eller blæk og som regel i mindre mængder. Udendørs graffiti kan til gengæld ses i mange forskellige størrelser, og kan være påført på alt lige fra facader, plankeværker, carporte, biler, toge og lignende.

Heldigvis er det muligt at købe graffitifjerner, som gør det nemt at fjerne de uønskede belægninger.

Sådan bruger man graffitirens

Graffitirens er nemt at anvende, men man skal dog altid være forsigtig, da produkterne indeholder stærk kemi. Fælles for produkterne, er at det kan være en fordel at anvende kemien med en bruse/sprayflaske. Dette giver en størst muligt kontrol, og det er derved lettest at påføre direkte på det udsatte område. Ved anvendelse sprayes produktet på området. Hernæst lader man det sidde i et kort stykke tid, således det får lov til at virke, hvorefter man vasker det af med vand. Når det vaskes af med vand, er det en fordel at anvende en svamp eller en børste. Dette forhandler vi selvfølgelig også på HUMA.dk.

Graffitifjerner til forskellige overflader

Når graffiti skal fjernes, skal man være opmærksom på at anvende det rigtige middel til den korrekte overflade. Graffirens forekommer i forskellige intensiteter, som skal anvendes på de forskellige overflader.

Til porøse overflader

Til porøse overflader, såsom beton og murværk kan man tillade sig at anvende et produkt som trænger ned i den porøse overflade. Her kan man med fordel anvende Take Off Strong i 500 ml flaske. Dette er et kraftigt produkt, som nemt fjerner graffiti på mindre overflader. Til større overflader, kan det anbefales at købe en 5-liters dunk, således man ikke løber tør.

Til lukkede overflader

Har du derimod at gøre med en lukket overflade - fx. en malet dør, fliser eller lignende, er "Take Off Light" det foretrukne valg. Den har en anden kemisk formulering end Take off Strong, som ikke går ind og fjerner den belægning eller maling, som allerede er på den lukkede overflade, mne kun fjerner graffitien. 

Bemærk at den kemiske formulering på hhv. Take Off Strong og Take Off Light er vidt forskellig. Hvilket produkt som er bedst i en given situation, afhænger således primært af overfladen. Det er dog ikke unormalt, at man på specifikke typer spraymaling godt kan opnå en langt bedre effekt med det ene produkt, end med det andet. Til sarte overflader, anbefales det, at man altid tester materialeforeneligheden før anvendelsen. Dette gøres ved at påføre en lille smule graffitirens i hjørnet på overfladen for derefter at se, hvordan overfladen reagerer på kemien. Ligledes anbefales det, at man ikke lader kemien sidde længere tid end højst nødvendigt.

Hyppig fjernelse af graffiti

Ved hyppig fjernelse af graffiti er det en god idé at imprægnere overfladen. Man kan imprægnere mange overfladetyper som beton, murværk, træ, fliser med videre. Er man løbende plaget, kan det være forbundet med høje omkostninger, hvis man hver gang skal bruge penge på graffitirens og bruge masser af energi på at fjerne det. Ved imprægnering af overfladen dannes en usynlig film, som gør, at graffiti ikke kan trænge ind. Det har den betydning, at når graffitien skal fjernes, kan det vaskes væk med varmt vand. Ved fjernelse med varmt vand, kan man enten gøre det manuelt med børste eller svamp, eller man kan anvende en hedvandsrenser. Hedvandsrensere anvendes oftest af professionelle, hvorfor man kan være helt sikker på at opleve et optimalt resultat ved denne form for fjernelse af graffiti.

Mængderabat på HUMA.dk

Er du professionel og fjerner store mængder af graffiti, kan du med fordel handle hos HUMA. Vi tilbyder mængderabat på stort set alle produkter og er der derfor produkter som du hyppigt anvender, kan der være mange penge at spare. Er det ét bestemt produkt som du af en speciel årsag anvender meget ofte, er du velkommen til at kontakte os for en individuel aftale.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler