Denne uge: Spar 47% på luksus microfiberklude og 20% på WC Clean Sticks.

Grundrengøring

I denne kategori finder du vores store udvalg i grundrens og grundrengøring. Grundrens er et effektivt middel til rengøring af overflader som er meget snavsede. Velegnet til værkstedsgulve, nedvaskning af rygerlejligheder og i fødevareindustrien. Er du i tvivl om hvilken grundrens der er den mest velegnet til netop dit behov, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 hvor vi står klar til at hjælpe dig.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 20 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 20 produkter

Sorter stigende

Ovenfor finder du alle vores grundrengøringsmidler og kan læse mere om hvert enkelt, ved at klikke ind på dem.

Mange anvendelsesmuligheder

Grundrens er et yderst effektivt middel i kampen mod snavs og fedt. Man anvender oftegrundrens steder som er så fedtede eller snavsede at almindelig universalrengøringsmiddel ikke er kraftigt nok til at få overfladerne rene. Grundrens er velegnet til brug i restauranter, fødevareindustrien og autobranchen. Men også i andre sammenhænge kan det være en god idé at anvende grundrens. Skal man eksempelvis have renset en rygerlejlighed, er grundrens super effektiv til at vaske vægge og gulve over med.

Parfumeindhold og Svanemærket

Her hos HUMA har vi et stort udvalg af grundrengøringsmidler og mange af vores produkter er Svanemærket. Det er din garanti for at produktet ikke skader miljøet på samme måde som andre ikke-svanemærkede produkter. Grundrens fås med parfume, som efterlader den rengjorte overflade med en dejlig ren duft. Ønsker man ikke grundrens med parfume, har vi også produkter uden.

Påpasselighed ved anvendelse af grundrens

Grundrens er højalkalisk og kommer som oftest i ufortyndet form, som betyder at det skal blandes op med vand. Du kan dog her på siden også finde et produkt på spray som er fortyndet og klar til brug. Alt efter behov, findes der forskellige udgaver af grundrens. Når man arbejder med grundrens, anbefales det på det kraftigste at man anvender sikkerhedsbriller og kemihandsker, på grund af den høje koncentration produktet har. Nogle grundrengøringsmidler er gode til overflader som skal rengøres for meget olie, hvor andre er gode til general afvaskning.

Grundrengøringsmiddel til anvendelse i gulvvaskemaskine

Har man en gulvvaskemaskine er det også muligt at anvende grundrens i denne. Dog skal man huske på at doseringingsforholdet/ koncentrationen skal være højere, end hvis man bruger grundrengøringsmiddel manuelt. Ønsker man at anvende grundrengøringsmiddel i sin guvlvvaskemaskine, har vi produkter som findes i store dunke, så brugsøkonomien ikke bliver påvirket på samme måde som hvis man vælger at købe små flasker.

Manuel anvendelse af grundrens

Når man bruger grundrens manuelt kan man vælge enten at købe produktet på spray som er klar til brug, eller man kan vælge at købe det koncentreret og blande det op med vand. Herunder skal man gøre op med sig selv hvor stort behovet er. Skal man bruge det til mindre og færre overflader kan det anbefales at man køber det opblandede. Skal man derimod nedvaske større overflader som vægge, kan det klart anbefales at man i stedet køber grundrens i koncentreret form.

Sarte overflader

Det er ikke alle overflader der tåler grundrengøringsmiddel. Derfor er det vigtigt at man tjekker op på om de overflader man ønsker at rengøre kan tåle grundrens. I den forbindelse kan sarte overflader være steder der ikke tåler alkaliske produkter eller vand. En anden overflade man skal være opmærksom på er aluminium. Det anbefales kun at anvende grundrens med et bestemt mærkat om at det kan anvendes på aluminium eller skal man ikke anvende grundrens på aluminium.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler