Lugtfjerner og luftfrisker

Med vores forskellige lugtfjernere og luftfriskere er det muligt at bekæmpe dårlig lugt, på forskellige overflader, som kan findes både privat i hjemmet eller på arbejdspladsen. Fordelen ved lugtfjernere er, at de biologisk går ind og nedbryder lugt. Ønsker du istedet at bruge parfume til at maskere lugt, kan du med fordel kigge på vores luftfriskere.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
certifications
Certificeringer
price
Pris
filter_type
filter_indhold
state
Lagerstatus

Dårlig lugt kan man finde mange steder. Dertil er der udviklede forskellige produkter, som med forskellige formål kan bekæmpe dårlig lugt. Fordelen ved at købe lugtfjerner hos HUMA er at det er professionelle produkter, som er specielt udviklet til at bekæmpe og fjerner den dårlig lugt, fremfor andre lugtfjernere, som bare går ind og kamuflere lugten.

Vi har her hos HUMA et udvalg af lugtfjerner, som ikke indeholder parfume og som samtidig er 100% biologisk nedbrydeligt. På den måde sikres du at produktet, har så lille en miljøpåvirkning som overhoved muligt, og at produktet ikke er skadeligt, for hverken dig eller dine omgivelser.

Forskellige årsager til dårlig lugt

Sved på tøjet
Noget af det mest almindelige som kan give dårlig lugt er sved. Sved sætter sig i tøjet og kan med tiden være svært at vaske ud. Dårlig lugt forårsaget af sved, skyldes forskellige bakterier, som opstår og de skal derfor neutraliseres, med et middel, som virker bakteriedræbende. Her kan man med fordel anvende Rodalon indendørs, som virker bakteriedræbende og effektivt mod dårlig lugt.

Sved i skoene
Det samme gør sig gældende for sko. Uanset om det er arbejdssko eller almindelige sko, kan de med tiden komme til at lugte grimt, fordi man har svedt om sine fødder. Den dårlige lugt kan derved neutraliseres ved hjælp af en lugtfjerner, så man ikke skal tænke over at have sure tæer når man smider skoene, eller skulle smide yndlings skoene ud fordi de lugter grimt.

Madrester, sæbe og væsker i afløbet
Noget af det mest almindeligt som afgiver dårlig lugt, kan være afløbet. I køkkenafløbet, skyldes det, at der dagligt bliver hældt forskellige væsker og flydende madvarer derned, og det sætter sig med tiden på indersiden af faldstammen og kan afgive en dårlig lugt. Det samme gør sig gældende med afløbet i brusekabinen, der sætter sig sæberester og hår, som kan være med til at give den dårlige lugt. Uanset hvilket afløb man skal rense, kan man med fordel starte med at hælde varmt vand og opvaskemiddel i og se om det ikke kan tage lugten. Er det ikke tilfældet, kan man anvende et kraftigere middel i form af afløbsrens, som fjerner den dårlige lugt, forårsaget af belægningerne som sidder på indersiden af faldstammen. 

Dårlig lugt forårsaget af dyr
Dyr er skønne, men de kan også være skyld i at der opstår dårlig lugt. Det kan både ske privat at kattebakken eller hundekurven har fået dårlig lugt, men også indenfor erhverv, som har med dyr at gøre, såsom rideskoler og forskellige kenneler. Her kan man med fordel fjerne den dårlige lugt, ved at anvende en lugtfjerner, som er specielt designet til at fjerne dårlig lugt, som netop er forårsaget af dyr. Den kan anvendes overalt ved dyr, urin og pletter og er samtidig anbefalet af dyrlæger.

Vigtigt at vide om lugtfjerner

  • Lugtfjerner er fremstillet med en bestemt formel, som netop skal bekæmpe den dårlige lugt. Det må derfor ikke blandes med hverken klor eller syreholdige produkter, da dette blandt andet vil nedbryde mikroorganismerne i produktet, så det ikke fungere optimalt.
  • Hvis du anvender Rodalon indendørs, for at fjerne den dårlige lugt, er det vigtigt at du ikke putter sæbe i vaskemaskine. Grunden til dette er at sæben går ind og ophæver virkningen fra Rodalonen, og tøjet vil derfor ikke være renset.

Har du spørgsmål eller ønsker du vejledning omkring lugtfjerner, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70404500

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler