Afløbsrens

Afløb i brusekabiner, køkkenvaske, håndvaske mv. har en tendens til at stoppe til. Det skyldes at der over tid ophobes fedt, madrester, hår mv. som sætter sig i klumper i afløbet. Kan man ikke ordne afløbet med mere naturlige midler - såsom at hælde kogende vand i afløbet - så kan afløbsrens være en god udvej. Vi fører bl.a. afløbsrens fra Prime Source og TASKI, som er lavet til professionel brug. Hvis du efterspørger et specifikt produkt er du altid velkommen til at kontakte os - vi kan som regel hente det hjem.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
price
Pris
filter_ph_vaerdi_koncentrat
state
Lagerstatus

Afløbsrens kan både bruges til både forebyggelse af tilstopninger og når afløbet er stoppet. Afløbsrensen nedbryder og fjerner sæberester, madrester, fedt, hår og snavs, og er derfor velegnet når afløbet i din køkkenvask, håndvask eller gulvafløb er tilstoppet. Oplever du ubehagelig lugt fra et af dine afløb, kan afløbsrens ligeledes være rengøringsmidlet for dig, da denne lugt ofte opstår fordi afløbet er stoppet med hår, madrester, fedt og andet snavs.

Afløbrens forebygger tilstopninger

Det kan anbefales at bruge en afløbsrens løbende, for at sikre at dine forskellige afløb ikke tilstopper. Hvis du ønsker at forebygge tilstopninger, skal du blot regelmæssigt hælde afløbsrens i det pågældende afløb. Samtidig har afløbsrens den fordel, at det ligeledes forebygger bakterieophobning og dårlig lugt.

"Naturlige" måder at rense afløbet på

Før du begynder at bruge store mængder af afløbsrens for at sikre at afløbet forbliver rent, skal er det en god idé at afprøve naturlige midler først. Afløbsrens er nemlig ikke altid den bedste løsning, da afløbsrens er skadeligt for miljøet. Derfor anbefales det at man til at starte med, forsøger sig med disse metoder:

Kogende vand

Hvis der stadig er lidt gennemløb i afløbet, er kogende vand en god måde at løsne fastsiddende snavs, fedt og hår. Kogende vand er også en nem og effektiv måde til at forebygge at afløbet stopper.

Svupper

En helt almindelige svupper, kan også være ret effektiv. Sørg for at der er lidt vand på bunden. Bevæg svupperen op og ned, indtil du ikke kan løsne mere snavs.

Rens vandlåsen

En vandlås er en slags prop der sikrer, at lugten fra kloaken ikke kommer op i huset. En vandlås kan dog samle hår og andet snavs. Derfor kan det være en god idé løbende at rense den.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler