Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Stålrens

I denne kategori finder du vores udvalg af stålrens. Stålrens er velegnet til polering af ståloverflader. Herunder frysere, køleskabe og andet køkkeninventar som er fremstillet i stål. Har du spørgsmål omkring stålpleje kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 hvor vi står klar til at hjælpe dig.

6 varer
6 varer

Stålrens er et effektivt middel til vedligeholdelse af ståloverflader. Ved at bruge stålpleje vil ens fryser, køleskab eller andet køkkeninventar fremstillet i stål, fremstå det som nyt meget længere. Samtidig er det også med til at sikre overfladens levetid, da der efterlades en beskyttende film.

Fordele ved stålrens

Stålrens er ideel til rengøring og pleje af især køkkeninventar af stål, som kræver stålpleje for at fremstå rene og pæne. Det er vigtigt at man læser på produktet om det må anvendes på ståloverflader, som kommer i direkte kontakt med fødevare, da ikke alle alle varianter af stålpleje må anvendes til dette formål. Ved at anvende stålpleje efterlades fladerne med en beskyttende plejefilm, som blandt andet modvirker fingeraftryk og vandstænk.

Sådan bruger du stålrens

Stålrens kan enten sprøjtes på overfladen ved hjælp af en spraydyse eller påføres ved hjælp af en klud. Produktet anvendes ufortyndet på det rustfrie stål. Inden påføring af stålpleje, er det vigtigt at overfladen er ren og tør. Produktet påføres i et tyndt lag og overfladen tørres efter med en ren og tør glas- eller stofklud.