Opvaskemiddel

Almindeligt opvaskemiddel er velegnet til såvel håndopvask, men ligeledes til lettere rengøring. Alt opvaskemiddel som vi sælger, er højkoncentreret, hvorved at det er særdeles drøjt i brug. Vi anbefaler HUMA Håndopvask, som kombinerer høj effektivitet med en rigtig god pris. HUMA håndopvask indeholder hverken parfume eller farvestof, og er samtidig mærket med den nordiske svane.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
certifications
price
Pris
filter_produkttype
filter_ph_vaerdi_koncentrat
filter_indhold
filter_parfume_ja_nej
tilsat_farve
filtre_plantebaseret
state
Lagerstatus
Vis som Tabel Liste

7 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

7 varer

Sorter stigende

Selvom rigtig mange i dag har en opvaskemaskine, har de fleste også en flaske med opvaskemiddel stående til at vaske gryder, pander og andre ting af, som ikke skal i opvaskemaskinen. 

Hos HUMA har vi et stort udvalg af højkoncentreret opvaskemiddel, som samtidig er meget drøjt i brug, hvilket betyder at det ikke er nødvendigt at anvende så meget opvaskemiddel for at få sin service ren.  

Opvaskemiddel til andet end håndopvask

Opvaskemiddel kan med fordel anvendes til andet end almindelig håndopvask. 

Man kan med fordel vælge at anvende opvaskemiddel til lettere rengøring, af blandt andet køkkenet. Derved kan man spare penge på at anvende opvaskemiddel, fremfor en masse dyre rengøringsmidler, til den lette rengøring. Opvaskemiddel fra HUMA er drøjt i brug, og derfor vil en flaske med opvaskemiddel kunne holde til mange gange let rengøring, såfremt man ikke bruger overdrevet mængder. Rengøringseffekten vil ikke være bedre af den grund. 

Opvaskemiddel kan med fordel også anvendes til pletfjerning. Har man fået en plet på tøjet kan man vælge at påføre opvaskemiddel på pletten inden den puttes i vaskemaskinen. Her er det vigtigt at man anvender en opvaskemiddel uden farve. Bruger man eksempelvis en opvaskemiddel med grøn farve, vil plet sikkert være væk, men i stedet har tøjet fået en grøn plet. Derfor er det vigtigt at det er en opvaskemiddel uden farve. 

Miljømærket opvaskemiddel

Hos HUMA vil vi gerne være med til at passe på miljøet og tilbyder derfor et stort udvalg af opvaskemiddel med svanen og EU-blomsten. Ved at vælge opvaskemiddel med miljømærke er man med til at sikre en så lille påvirkning på vandmiljøet som muligt. 

Opvaskemiddel i opvaskemaskinen

Som udgangspunkt anbefaler vi aldrig at man anvender opvaskemiddel i opvaskemaskinen. Men er det et nødstifælde kan man godt bruge opvaskemiddel, da man med stor sandsynlighed vil få servicet rent. Producenterne af opvaskemidler fraråder det dog, da maskinen ofte vil blive fyldt med skum. Man risikere dog aty skulle tørre tingene nederst i opvaskemaskinen hurtigt af med et viskestykke, samt køre et skylleprogram for at få renset opvaskemaskinen. Hvis maskinen har været meget fyldt med skum, kan man være nødsaget til at fjerne skummet med hænderne. 

Så vi anbefaler som udgangspunkt ikke at man anvender opvaskemiddel i som opvaskemaskine, men i stedet vasker sit service af i hånden hvis man ikke har flere opvasketabs. 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler