Xon-forte er et særdeles effektivt køkkenrengøringsmiddel, som er velegnet som ovn- og grillrens. Produktet leveres klar til brug i praktisk 750 ml sprayflaske med skumdyse. Skummet har en god vedhæftning, hvilket sikrer at produktet effektivt får mulighed for at arbejde. Mærket med EU-blomsten.

Kiehl Xon-forte, Ovn-, Grill og Køkkenrengøring, 750 ml

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
PL-8175
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 16:32 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 2 stk.75,00 kr.0% pr. stk.
  • 3 - 5 stk.70,50 kr.6% pr. stk.
  • 6 - 11 stk.69,00 kr.8% pr. stk.
  • > 11 stk.67,50 kr.10% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
75,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Dette produkt fra Kiehl er en sikker vinder i alle professionelle køkkener. Xon-forte kan både bruges som et højeffektivt grovrengøringsmiddel, eller som en ovn- og grillrens.

Vigtigt: Xon-forte er et højalkalisk produkt, som ikke må anvendes på alkalifølsomme materialer som fx. aluminium og kobber. Vær desuden grundig med at dække af på gulv, bordplade og køkkenlåger, såfremt disse ikke er lavet af rustfrit stål, eller lignende hårdføre materialer. Koncentreret grillrens på fx. træ, granit og lignende vil som udgangspunkt medføre permanente skader. Husk desuden at anvende værnemidler, for at beskytte dig selv.


Produktfordele:

  • Tysk kvalitetskemi formuleret med fokus på maksimal effekt
  • Uovertruffen rengøringseffekt på fedt, fastbrændte madrester mv.
  • Kommer i praktisk sprayflaske med skumhoved
  • Udstyret med særlig hårdfør etikette, som ikke falder af, falmer eller ødelægges af kemi
  • Blandt de mest miljøvenlige produkter indenfor sin kategori (mærket med EU-blomsten)

Brede anvendelsesmuligheder

Kiehl Xon-forte er en problemløser i køkkenet, som effektivt fjerner fedt, snavs og skorper fra alle alkalifaste overflader. Dette gør Xon-forte til et populært valg, til rengøring af eksempelvis bageplader, glaskeramiske kogeplader, bunden af gryder og pander, emhætter og meget andet. Du kan naturligvis også bruge produktet på væg- og gulvfliser, grilludstyr, varmeplader, friturer og meget andet.

Produktet må dog ikke anvendes på overflader af aluminium, eloxal eller lak. Vi anbefaler altid at nye overflader testes ved at lave en “frimærkeprøve”, et lille ikke-synligt sted, før hele overfladen behandles. Husk at overskylle overflader med rent vand, hvis de kommer i kontakt med fødevarer.

Sådan bruger du Kiehl Xon-forte

Ovne og lignende: Varm overfladen til ca. 30 grader. Sluk maskinen, og skum overfladen ind. Giv produktet mulighed for at arbejde i 5-10 minutter, og begynd at bearbejde med svamp, børste eller lignende. Skyl overfladen af, og tør efter.

Anden grundrengøring: Produktet kan anvendes koncentreret, til særligt genstridige besmudsninger. For optimal effekt, anbefales det at anvende varmt vand på mellem 40-60 grader. Bearbejdning kan foretages med børste eller svamp. Når et tilfredsstillende resultat er opnået, efterskylles der med rent vand, hvorefter at genstanden aftørres.

Indhold 750 ml
Produkttype Ovn- og grillrens
Sprayfunktion Ja
Plantebaseret Nej
pH-værdi koncentrat > 13,5
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Kiehl
Svanemærket Nej
EU-blomsten Ja
Du anmelder:Kiehl Xon-forte, Ovn-, Grill og Køkkenrengøring, 750 ml
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad PL-8175

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.