500 ml flydende håndopvaskemiddel fra Neutral til manuel opvask og lettere rengøring. Produktet er specielt udviklet til sensitiv hud, er uden parfume og farvestoffer, og desuden anerkendt af Astma-Allergi Danmark samt svanemærket.

Vi anbefaler Neutrals opvaskemiddel til hjemmet såvel som på arbejdspladser. 

Neutral Opvaskemiddel, håndopvask u. farve og parfume, 500 ml.

Prisgaranti hos Huma.dk

HUMA yder 14 dages prisgaranti på ALLE lagerførte produkter. Finder du derfor en identisk vare, billigere på en anden dansk webshop, matcher vi prisen.

Mere om prisgaranti
SKU
47504-2
Levering: 1-3 hverdage
Opdateret 17:15 Lagerdetaljer
  • Antal Stykpris Besparelse
  • 1 - 4 stk.30,00 kr.0% pr. stk.
  • 5 - 11 stk.28,50 kr.5% pr. stk.
  • 12 - 35 stk.27,00 kr.10% pr. stk.
  • > 35 stk.25,50 kr.15% pr. stk.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser
30,00 kr.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du spørgsmål til vores produkter?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Mildt og drøjt håndopvaskemiddel i flydende form, uden nogen form for tilsat parfume eller farve. Opløser fedt og snavs, hvilket naturligvis gør produktet er velegnet til håndopvask. Neutral Håndopvaskemiddel er dog desuden også nyttigt til lettere rengøring, hvor universalrengøringsmiddel ikke er nødvendigt.

Produktet er højkoncentreret, hvorved at det rækker meget langt, hvis den anbefalede dosering på 1-2 tsk. opvaskemiddel til 8 liter vand følges. Dette svarer til at Neutral Opvaskemiddel, rækker dobbelt så langt, som helt almindeligt opvaskemiddel.

Én flaske indeholder 500 ml opvaskemiddel.

Et sundt valg

For uden at Neutral Håndopvaskemiddel er særdeles effektivt og drøjt i brug, er produktet ligeledes svanemærket og deklareret i samarbejde med det danske Astma-Allergi forbund. I praksis betyder det, at du er sikret et produkt, som er blandt de mindst miljøbelastende i sin kategori.

Drøjer du med Allergi, eller ønsker du blot at forebygge dette, er Neutrals produktserie et fornuftigt valg. Som Neutral’s andre produkter, indeholder dette håndopvaskemiddel ingen farve og duftstoffer. Neutral Håndopvaskemiddel udmærker sig desuden ved, at produktet har en pH-værdi på 4,4, hvilket er meget tæt på hudens egen pH-værdi.

Ønsker du et effektivt håndopvaskemiddel, som tilmed kan bruges til lettere rengøring samt pletfjerning på tekstiler, er dette produkt det helt rette valg. Bedre produkt fås næppe, hvis du ønsker at kombinere produktets effektivitet, med certificeringer i form af svanemærket og deklarationen i samarbejde med de nordiske Astma-Allergi forbund.

Vi har også mange andre svanemærkede håndopvaskemiddel. Klik her for at se udvalget

Produkttype Håndopvaskemiddel
Indhold 500 ml
Tilsat farve Nej
Plantebaseret Nej
pH-værdi koncentrat 4,4
Leveringstid 1-3 hverdage
Brand Neutral
Svanemærket Ja
EU-blomsten Nej
Du anmelder:Neutral Opvaskemiddel, håndopvask u. farve og parfume, 500 ml.
0  Bedømmelser Baseret på 0 anmeldelser

Datablade

Produktblad 47504-2

Der er endnu ingen video tilgængelig for dette produkt.