Rengøringsmidler og kemi til Tekstilrens

Her finder du diverse midler der kan gøre din rengøring af tekstiler såsom tøj, tæpper og betræk nemmere.

Alle produkter i “Tekstilrens”

Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

14 varer

Sorter stigende

Ved pletter på tæpper, møbler, bilsæder og lignende, kan du med fordel anvende tekstilrens. Ved at anvende rensemiddel beregnet til netop disse opgaver, vil ens inventar have en bedre holdbarhed og fremstå pænt i længere tid.

Tekstilrens er velkendt og egnet indenfor alle brancher, som har gulvtæpper, bilsæder og hårde overflader, som de ønsker rengjort for genstridige pletter.

Tekstilrens, findes som er klar-til-brug, hvor det blot skal påføres på overfladen, og tørres af med en klud. Derudover har vi et udvalg, af tæpperens, som er koncentreret, hvoraf nogle skal anvendes koncentreret, og andre kræver opblanding i selve tæpperenseren eller tekstilrenseren.

Udover at fjerne genstridige pletter, så er tekstilrens også med til at fjerne dårlig lugt, så overfladerne ikke bare fremstår rene og pæne, men også dufter dejligt.

Vi anbefaler

Vi anbefaler Kärchers produkter indenfor tekstilrens. De er udviklet med innovativ teknologi, som gør at de har en hurtigere tørretid. Kärchers produkter findes både som klar-til-brug og som koncentreret produkt, der skal opblandes, og anvendes med en tæpperenser.

Det er altid en god idé at fjerner det skidt man nu kan først, ved hjælp af en klud eller svamp. Er det en mere hårdfør overflade der er tale om, kan man med fordel anvende en spartel.

Kan klare forskellige opgaver

Tekstilrens kan udover at anvendes på tekstiler af forskellige typer også i nogle tilfælde anvendes på mere hårde overflader, såsom PVC, uglaserede fliser og klinker, granit og marmor. Det er dog vigtigt at man tester produktet på et lille ikke-synligt sted, for at se hvordan materialet reagere og tager imod tekstil rensen.

Tekstilrens kan effektivt fjerne pletter som er opstået af forskellige spildte, eller tabte produkter.

  • Olie og fedtstoffer
  • Rester af tyggegummi
  • Tusch og kuglepen
  • Stearinlys

Produktet man skal vælge, kommer helt an på formålet og det er derfor vigtigt at man sætter sig ind i dette inden man bestiller tekstilrens. Der findes forskellige varianter, til forskellige opgaver. Nogle fungere til flere opgaver, hvorimod andre kun er designet til et enkelt formål, såsom dybderensende.

Imprægner og beskyt

Når man har renset sine møbler, kan det være en god idé at imprægnere dem, for at forhindre at snavs og skidt trænger ned i tæppet eller tekstilerne. På den måde vil man undgå at skulle rengøre sine tæpper så ofte, og den daglige rengøring vil blive hurtigere og lettere, da skidt og snavs ikke trænger ned i tæppet, men lægger sig, så det er nemt at fjerne. Ved at anvende imprægneringsmiddel, sikre man en langtidsvirkende beskyttelse af overfladerne.

Har du spørgsmål eller brug for vejledning til vores forskellige produkter til tekstilrens, kan du med fordel kontakte vores kundeservice på tlf. 70404500

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler