Rengøringsmidler og kemi til Tekstilrens

Her finder du diverse midler der kan gøre din rengøring af tekstiler såsom tøj, tæpper og betræk nemmere.

Alle produkter i “Tekstilrens”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
product_brand
certifications
Certificeringer
price
Pris
state
Vis som Tabel Liste

13 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

13 varer

Sorter stigende

Ved pletter på tæpper, møbler, bilsæder og lignende, kan du med fordel anvende tekstilrens. Ved at anvende rensemiddel beregnet til netop disse opgaver, vil ens inventar have en bedre holdbarhed og fremstå pænt i længere tid.

Tekstilrens er velkendt og egnet indenfor alle brancher, som har gulvtæpper, bilsæder og hårde overflader, som de ønsker rengjort for genstridige pletter.

Tekstilrens, findes som er klar-til-brug, hvor det blot skal påføres på overfladen, og tørres af med en klud. Derudover har vi et udvalg, af tæpperens, som er koncentreret, hvoraf nogle skal anvendes koncentreret, og andre kræver opblanding i selve tæpperenseren eller tekstilrenseren.

Udover at fjerne genstridige pletter, så er tekstilrens også med til at fjerne dårlig lugt, så overfladerne ikke bare fremstår rene og pæne, men også dufter dejligt.

Vi anbefaler

Vi anbefaler Kärchers produkter indenfor tekstilrens. De er udviklet med innovativ teknologi, som gør at de har en hurtigere tørretid. Kärchers produkter findes både som klar-til-brug og som koncentreret produkt, der skal opblandes, og anvendes med en tæpperenser.

Det er altid en god idé at fjerner det skidt man nu kan først, ved hjælp af en klud eller svamp. Er det en mere hårdfør overflade der er tale om, kan man med fordel anvende en spartel.

Kan klare forskellige opgaver

Tekstilrens kan udover at anvendes på tekstiler af forskellige typer også i nogle tilfælde anvendes på mere hårde overflader, såsom PVC, uglaserede fliser og klinker, granit og marmor. Det er dog vigtigt at man tester produktet på et lille ikke-synligt sted, for at se hvordan materialet reagere og tager imod tekstil rensen.

Tekstilrens kan effektivt fjerne pletter som er opstået af forskellige spildte, eller tabte produkter.

 • Olie og fedtstoffer
 • Rester af tyggegummi
 • Tusch og kuglepen
 • Stearinlys

Produktet man skal vælge, kommer helt an på formålet og det er derfor vigtigt at man sætter sig ind i dette inden man bestiller tekstilrens. Der findes forskellige varianter, til forskellige opgaver. Nogle fungere til flere opgaver, hvorimod andre kun er designet til et enkelt formål, såsom dybderensende.

Imprægner og beskyt

Når man har renset sine møbler, kan det være en god idé at imprægnere dem, for at forhindre at snavs og skidt trænger ned i tæppet eller tekstilerne. På den måde vil man undgå at skulle rengøre sine tæpper så ofte, og den daglige rengøring vil blive hurtigere og lettere, da skidt og snavs ikke trænger ned i tæppet, men lægger sig, så det er nemt at fjerne. Ved at anvende imprægneringsmiddel, sikre man en langtidsvirkende beskyttelse af overfladerne.

Tæppe og tekstilrens

Pletterne bliver nemt fjernet ved at bruge det rette udstyr. Her gælder det også tæppe- og tekstilrens. Det benyttes også gerne til polstrede møbler, som kontorstole eller i mødelokaler. Der findes forskellige varianter. Nogle rens kommer som vandopløselig pulver som kan anvendes til en dybderensning af tæpperne. Andre skal blandes op i selve tæpperense eller tekstilrensermaskinen. Det er derfor vigtigt at man finde ud af hvad der bedst kan betale sig i den givne situation. Tæpperens kan med fordel anvendes i Kächers tæppe- og tekstilrenser. Her er produkterne kompatible med Puzzi 10/1Puzzi 8/1 C, Puzzi 10/2 Adv og Puzzi 30/4 E.  Se flere populære rengøringsmaskiner under kategorien maskiner. Alle tæpperens har en indkapslings-teknologi der gør at den indkapsler og fjerner lugte effektivt samtidig med at de efterlader en behagelig og frisk duft. Det er derfor en god løsning til selv pletter der har siddet længe.

Spray ekstraktionsmetoden

Denne metode bruges til tekstiler som hynder, polstrede møbler, tæpper m.m. Her kan man spraye produktet direkte på pletten og vaske eller tørre af i et enkelt træk. Det er nemlig spray ekstraktionsmetoden der gør at rensen spreder sig nemmere og får dækket større områder på kortere tid. Det er godt på sigt hvis man vil lette rengøringen og vil så virke besparende på tid, arbejdskraft og økonom.  

Antiskummiddel

Et antiskummiddel der bevirker at sæben ikke skummer i snavsevandsbeholderen. Så får man ikke en kæmpe ophobning af sæbe som fylder og skummer ud over siderne på maskinen. Antiskummiddel kan bruges i alle maskiner der har en snavsevandsbeholder.

Skumdæmper

Skumdæmper  bruges til rengøringen af tæpper, og bevirker at selve rensen og rengøringsmidlet ikke skummer. Skumdæmperen bruges til at dæmpe ved at påvirke selve overfladespændingen i sæben/rensen. Det er derfor en fordel at en skumdæmper hvis man ikke vil have skum over hele overfladen.

Imprægneringsmidler

Vandbaseret imprægneringsmidler til tæpper, forhindre snavs i at trænge ned i tæppet eller tekstilerne. Derved kan man undgå en hyppigere rengøring af tæpperne, som gør at den daglige rengøring bliver hurtigere og lettere. Det kan anbefales at man bruge dette på områder hvor man jævnligt støvsuger, for at forlænge virkningen af imprægneringen.

Det rette produkt

Produktet kommer helt an på hvilken formål det har. Det er derfor det første man skal vide inden man bestiller tæpperens. Der er så mange varianter af det, at et produkt nemt kan gå til flere opgaver, mens andre kun er designet til at virke dybderensende. 

Pletfjernere

Pletter kan opstå i hjemmet, såvel som i erhvervslivet. Det kan anvendes indenfor alle brancher, som har gulvtæpper, bilsæder og hårde overflader, som de ønsker at få rengjort for pletter. Dette klares nemt og effektivt med pletfjerner.

Pletfjerner findes både til anvendelse på tæpper og som en universel pletfjerner, som udover at kunne anvendes på forskellige tekstiler, også kan anvendes på forskellige hårde overflader:

 • PVC
 • Linoleum
 • Gummi
 • Betonbelægninger
 • Uglaserede fliser og klinker
 • Keramiske fliser
 • Granit
 • Marmor
 • Terrazzo

Derudover kan pletfjerner også anvendes på andre former for overflader, som er farvefaste og som tåler opløsningsmiddel.

Vi anbefaler altid at man tester produktet før brug, på et ikke-synligt sted, for at se hvordan materialet tager imod. På den måde sikre man at man ikke skader overfladen, og efterlader skjolder eller lignende, hvis overfladen ikke kan tåle pletfjerner.

Pletfjerner kan anvendes til mange forskellige pletter og kommer i sprayflaske som er klar til brug. Her er det igen vigtigt at man har undersøgt om den pletfjerner, man har fået fat i er den rigtige, så man sikre at den er beregnet til fjernelse af lige netop den plet man har med at gøre. Det sikre at man ikke laver skader på materialet og sikrer samtidig en effektiv fjernelse af pletten. Pletfjerner kan blandt andet anvendes til fjernelse af tyggegummi, kuglepen og tusch, starin, samt olie og fedtstoffer.

Udover at fjerne pletterne, så findes nogle af pletfjernerne med en lugtneutraliserende teknologi, som er med til at fjerne dårlig lugt, og efterlade de rengjorte overflader, med en frisk og langtidsvirkende duft. På den måde vil ens møbler og tæpper ikke kun fremstå pæne i længere tid, de vil samtidig også være fri for dårlig lugt, som med tiden kan sætte sig.

Sådan anvendes pletfjerner

 • Start med at fjerne så meget skidt, som det er muligt, ved hjælp af en svamp eller klud. Er det en hård overflade, kan man også vælge at bruge en spartel.
 • Sørg for at overfladen er fri for skidt og snavs, ved at støvsuge overfladen inden påføring af pletfjerner.
 • Spray produktet på pletten eller påfør det på pletten ved brug af en klud.
 • Dub på pletten med en klud eller svamp og arbejd fra ydersiden af pletten og ind mod midten.
 • Derefter fjernes pletten med en fugtig klud eller en tæppe/tekstilrens.
 • Hvis det er en mere genstridig plet, kan man med fordel gentage processen.

Har du spørgsmål til vores produkter indenfor pletfjerning eller tæpperens, er du altid velkommen til at kontakte os på tlf. 70404500, mail eller via vores chat-funktion.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler