Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher Puzzi 10/2 Advance Tæppe- og Tekstilrenser

Varenr. KS-11931200

Kärcher Puzzi 10/2 Advance er en effektiv renser til både tæpper og tekstil. Anvendes til mellemstore områder. Kapacitet på op til 45 m2/timen.

Læs den fulde beskrivelse
Levering: 2-4 hverdage
11.295,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Professionel tæppe- og tekstilrenser med Spray Ex-system, som kan anvendes både erhvervsmæssigt og privat. Er fremstillet i et robust og kompakt design, hvor kabinettet er fremført i et holdbart plastmateriale, som er nemt at bære.

Kärcher Puzzi 10/2 er en nyudviklet udgave af den tidligere model Puzzi 200. De basale funktioner er de samme som tidligere, men den nye version, Puzzi 10/2, har fået nye mundstykker, som ganske enkelt leverer et bedre resultat, da disse kan suge markant mere vand op og efterlader derfor kun meget lidt fugt. Desuden vejer Puzzi 10/2 lidt mindre end den tidligere udgave, hvilket gør den nemmere at transportere. Kabinettet er fremført i robust og holdbart plast, og tæpperenserens vægt er på kun 11,5 kg.

I tæpperenserens rentvandsbeholder er placeret et filterelement, som beskytter pumpen mod tilsmudsning. Dette sikrer længere arbejdsintervaller og driftsperioder. Tæpperenserens håndtag er justerbart, således det kan tilpasses til brugeren, som derved kan opnå en ergonomisk korrekt arbejdsposition.

Puzzi 10/2 Advance er nem at manøvrere med grundet de to store baghjul og de foran siddende drejehjul. Spray- og sugefunktionerne aktiveres yderst simpelt ved at trykke på knapperne, placeret på toppen af tæpperenseren.

Når rensningsarbejdet er foretaget skal skiftevandsbeholderen tømmes. Tæpperenserens store 9 liters beholder er let aftagelig, hvilket gør denne opgave ukompliceret.

Standard tilbehør

  • Sprøjteslange med indbygget vandtilførsel, 2.5 m
  • Strømudtag til powerbørste, PW 30
  • Ekstra håndtag
  • Håndtag med pistol
  • Smalt gulvmundstykke, komplet med fleksibel sugelæbe
  • Beslag til manuelt mundstykke
  • Ledningskrog

For yderligere vejledning omkring køb af tekstil- og tæpperenser, kontakt os gerne på tlf: 70 40 45 00. Såfremt der er interesse i en demonstration af maskinen, kan dette også lade sig gøre.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account