Ring 70 40 45 00 For uforpligtende råd og vejledning

Tæpperens

Tæpperens er specialudviklet til rengøring og rensning af møbler med betræk og tæpper. De fleste tæpperensere kan bruges både til rensning af tekstiler såsom bilsæder og tæpper. Tæpperens bruges sammen med en tæpperensningsmaskine. Her sprayer maskinen typisk tæpperensen ud på overflader og suger det op igen. Kontakt os gerne hvis du søger råd til valg af tæpperens. Det er vigtigt at det middel man bruger både passer til maskinen og til det materiale man skal rengøre.

10 varer
TASKI Tapi Defoam, skumdæmper til tæpperengøring, 1 L SPAR20%
  • TILBUD

TASKI Tapi Defoam, skumdæmper til tæpperengøring, 1 L

Før 143,75 kr 115,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

TASKI Tapi Extract, tæpperens, 5 L SPAR20%
  • TILBUD

TASKI Tapi Extract, tæpperens, 5 L

Før 368,75 kr 295,00 kr

inkl. moms v/1 stk.

TASKI Tapi Shampoo, tæpperens, 5 L SPAR20%
  • TILBUD

TASKI Tapi Shampoo, tæpperens, 5 L

Før 432,50 kr 346,25 kr

inkl. moms v/1 stk.

10 varer

Der findes mange forskellige produkter til at rense tæpper og tekstiler med, men vi har valgt kun de bedste på marked. Her findes Kächer, Sealed Air og Ecolab med deres gode og anvendelige produkter, der er udviklet med henblik på at være høj-effektive og samtidig økonomisk besparende. De bliver konstant udviklet og er derfor et skridt foran andre producenter sammenlignet. Miljø og natur er noget der er højt på listen, når disse produkter bliver produceret, for det er lige så meget for at skåne miljøet mest muligt med at man får det bedste resultat.

Tæppe og tekstilrens

Pletterne bliver nemt fjernet ved at bruge det rette udstyr. Her gælder det også tæppe- og tekstilrens. Det benyttes også gerne til polstrede møbler, som kontorstole eller i mødelokaler. Der findes forskellige varianter. Nogle rens kommer som vandopløselig pulver som kan anvendes til en dybderensning af tæpperne. Andre skal blandes op i selve tæpperense eller tekstilrensermaskinen. Det er derfor vigtigt at man finde ud af hvad der bedst kan betale sig i den givne situation. Tæpperens kan med fordel anvendes i Kächers tæppe- og tekstilrenser. Her er produkterne kompatible med Puzzi 10/1Puzzi 8/1 C, Puzzi 10/2 Adv og Puzzi 30/4 E.  Se flere populære rengøringsmaskiner under kategorien maskiner. Alle tæpperens har en indkapslings-teknologi der gør at den indkapsler og fjerner lugte effektivt samtidig med at de efterlader en behagelig og frisk duft. Det er derfor en god løsning til selv pletter der har siddet længe.

Spray ekstraktionsmetoden

Denne metode bruges til tekstiler som hynder, polstrede møbler, tæpper m.m. Her kan man spraye produktet direkte på pletten og vaske eller tørre af i et enkelt træk. Det er nemlig spray ekstraktionsmetoden der gør at rensen spreder sig nemmere og får dækket større områder på kortere tid. Det er godt på sigt hvis man vil lette rengøringen og vil så virke besparende på tid, arbejdskraft og økonom.  

Antiskummiddel

Et antiskummiddel der bevirker at sæben ikke skummer i snavsevandsbeholderen. Så får man ikke en kæmpe ophobning af sæbe som fylder og skummer ud over siderne på maskinen. Antiskummiddel kan bruges i alle maskiner der har en snavsevandsbeholder.

Skumdæmper

Skumdæmper  bruges til rengøringen af tæpper, og bevirker at selve rensen og rengøringsmidlet ikke skummer. Skumdæmperen bruges til at dæmpe ved at påvirke selve overfladespændingen i sæben/rensen. Det er derfor en fordel at en skumdæmper hvis man ikke vil have skum over hele overfladen.

Imprægneringsmidler

Vandbaseret imprægneringsmidler til tæpper, forhindre snavs i at trænge ned i tæppet eller tekstilerne. Derved kan man undgå en hyppigere rengøring af tæpperne, som gør at den daglige rengøring bliver hurtigere og lettere. Det kan anbefales at man bruge dette på områder hvor man jævnligt støvsuger, for at forlænge virkningen af imprægneringen.

Det rette produkt

Produktet kommer helt an på hvilken formål det har. Det er derfor det første man skal vide inden man bestiller tæpperens. Der er så mange varianter af det, at et produkt nemt kan gå til flere opgaver, mens andre kun er designet til at virke dybderensende. Du er altid velkommen til at ringe på telefon+45 70 40 45 00 eller mail info@huma.dk hvis du har spørgsmål eller har brug for vejledning i forhold til vælge det rette produkt og at bruge det.