Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Kärcher Puzzi 8/1, Tæppe- og Tekstilrenser

Varenr. KS-11002250

Kraftfuld og kompakt tæpperenser fra Kärcher. Anvendes til rensning af tæppebelagte områder, samt til polstrede møbler. Kapacitet på 18 m2/timen.

Læs den fulde beskrivelse
  • TILBUD
SPAR34%
Levering: 2-4 hverdage
Før 4.895,00 kr 3.245,00 kr
Ekskl. moms
+
icon
Flink kundeservice

Vi sidder klar på 70 40 45 00

icon
Fragt kun 35 DKK

Gratis over 1.500 DKK

icon
Mængderabat

Til alle fra start

icon
Prisgaranti

Vi matcher alle priser

Kärcher Puzzi 8/1 er en kompakt og effektiv tæpperenser. En tæpperenser anvendes oftest i forbindelse med rengøring af tæpper, møbler, senge og bilinteriør. En tæpperenser minder på mange måder om en støvsuger, dog med ekstra funktioner. Via mundstykket sprøjtes der vand og sæbe ned i tæppet for at løsne snavset. Lige efter suges vand og snavs op, og efterlader det i maskinens skiftevandsbeholder. Derved klarer tæpperenseren to arbejdsgange på én gang, da den både tilføjer- og fjerner vand og sæbe.

Puzzi 8/1 har en meget høj sugeevne, hvorfor det rengjorte område efterlades med en meget lav restfugtighed, således møblementet eller tæppet, kan anvendes kort tid efter. Grundet den lave restfugtighed egner Puzzi 8/1 sig derfor idéelt til rengøring af bilinteriør.

Den 7,5 meter lange elledning kan opbevares på en folde-ud krog, således den ikke vikler sig sammen. Ud over opbevaring af ledningen, er der også mulighed for opbevaring af mundstykket.

Vi anbefaler at anvende et af Kärchers rengøringsmidler sammen med tæpperenseren. Der findes to forskellige varianter, RM 764 og RM 767. Maskinen kan optage flere forskellige typer af sæber, hvoraf de mest anvendte er tablet, pulver eller flydende sæbe. I professionel rengøring anvendes tabletterne oftest, da de på forhånd er doseret, og derved er hurtige og nemme at anvende. Pulveret og sæben giver mulighed for at selv at dosere, således man kan lave en mere præcis sæbedosering i forhold til, hvor snavset området er. RM 767 anbefales til rengøring af biler og senge, da denne sæbe har en hurtigere tørretid.

Standard tilbehør

  • Sprøjteslange med indbygget vandtilførsel, 2.5 m
  • Indbygget holder til manuelt mundstykke
  • Elledning, 7.5 m
  • Møbelmundstykke
  • Håndtag med pistol
  • Ledningskrog
Kärcher 8/1 kan anbefales til dig som ønsker en lille og effektiv tæpperenser til mindre områder. Ønsker du yderligere rådgivning omkring køb af tæppe- og tekstilrenser, kontakt os gerne på tlf: 70 40 45 00.

Yderligere information

Certificeringer

På lager
Mere information
Leveringstid 2-4 hverdage
Anbefalet Nej
Svanemærket Nej
EU-blomsten Nej
Vælg størrelse Nej
Indsend din bedømmelse
Only registered users can write reviews. Please Sign in or create an account