3M Command ophæng og kroge

I denne kategori finder du et udvalg af kroge og ophæng, hovedsageligt fra 3M / Command.

Produkterne er kendetegnet ved at man nemt og hurtigt kan dekorere og organisere rum, uden at skulle have fat i søm, boremaskine m.m. Produkterne monteres i stedet med de medfølgende strips. Produkterne kan anvendes til stort set alle typer overflader og kan fjernes helt uden at efterlade spor. Det gør ophængning muligt for alle og gør det samtidig let som en leg. 

Alle produkter i “Ophæng og kroge”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende

Ophæng og kroge

I denne kategori finder du et stort udvalg af kroge og ophæng til alverdens formål, hovedsageligt fra 3M Command. Vores produktekspert Emil har valgt disse bomstærke kroge og strips, fordi de vægtløfter dine ting som en verdensmester.
Det er et godt alternativ til den traditionelle løsning med rawplugs, skruer og søm.

3M Command hjælper dig med al din ophængning

Der er mange forskellige kroge, strips og ophæng at finde her: Til køkkenet, til hjemmets vægge og lofter, til badeværelset eller udendørs. 3M Command har næsten en løsning til alle dine behov i mange forskellige materialer og varianter.

Fordele ved at bruge kroge og strips

Der er flere gode grunde til at bruge kroge med klæbefunktion:

 • Du har ikke en boremaskine?
 • Du er ikke særlig handy?
 • Du gider ikke bruge tid på opmåling, bor, rawplugs og skruer?
 • Du vil ikke have en masse huller i væggene der skal repareres.
 • Du vil gerne have mulighed for at flytte rundt på dine ophængte ting.

Når du f.eks. skal sætte en hylde eller et større billede op, kan det være besværligt, larme og svine, når der skal bores huller. Der kommer også skader i væggen, som ofte skal repareres med fugemasse og maling på et senere tidspunkt. Hvis du f.eks. skal bore i en flise på badeværelset, er det svært at få repareret flisen, så den ser ud som ny. En anden grund til at du måske ikke har lyst til at bore i væggen, er hvis du bor til leje og ikke må bore i væggen for udlejer.

Ophængskroge til alle formål i hjemmet

Du kan besøge underkategorien “Indretnings- og metalkroge”. Her er kroge i mange størrelser, fra minikroge til jumbokroge. Krogene kan f.eks. bruges til ophæng af køkkenredskaber, viskestykker eller tunge jakker. De fås i forskelligt udseende, f.eks. i hvid plast, metal eller transparent.

Har du en masse ledninger, der breder sig derhjemme? 3M har ledningsholdere, til f.eks. telefon eller PC. Du kan hænge ledningsholderen op, så den er fri af gulvet. Hvis du mangler ophæng til loftet, kan du også finde loftskroge til let ophæng her. Uanset formålet, fjernes krogen nemt igen, uden mærker eller skader.

Command strips løfter uden problemer

I underkategorien “Billedophæng" kan du finde et udvalg af meget stærke strips til ophængning af billedrammer, plakater m.fl.

Hvis du f.eks. skal hænge en billedramme på max 5,4 kg op, kan du vælge 3M Command, monterings strips, medium 4 par.

Du kan uden videre flytte eller fjerne de dobbeltklæbende strips, når du sætter billedrammen op på væggen. Der kommer ingen limrester eller skader på væggen. Der er mange andre strips til ophængning af plakater eller billeder.

Du får f.eks. meget for pengene med Command strips til billedophæng Value Pack. Pakken indeholder 8 sæt i stor størrelse og 4 sæt i lille størrelse.

Har du koste, som fylder på gulvet? En 3M Command kosteholder er nem at montere og holder styr på koste og andre rengøringsredskaber med skaft.

Endelig er der også strips til udendørs brug, f.eks. hvis du skal hænge lyskæder op på murværket uden at at bore. Du kan se nærmere på bl.a. gennemsigtige clips med strips, som helt usynligt holder lyskæder og andre dekorationer på murværket.

Mange løsninger til ophæng til badeværelset

Hvis du helst ikke vil bore i fuger og fliser på badeværelset, kan du kigge i underkategorien “Ophæng til badeværelset”. Her finder du f.eks en praktisk spiral, som din hårtørrer kan hænge i. Du kan udstyre dit badeværelse med mange slags tilbehør: Badeværelseshylde, sæbeskål, tandkrusholder, spejl, håndklædestang. Til brusenichen fås også en smart og diskret skraber i rustfrit stål, klar til brug efter badet, så det kan holdes pænt og rent.

HUMA hjælper dig med dine spørgsmål

Har du spørgsmål til kroge, strips og løsninger til ophæng? Du kan få fat på os i chatten. Du er også velkommen til at ringe på tlf. 70 40 45 00 eller skrive til os på mail: kundeservice@huma.dk. Vi står klar til at hjælpe dig.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

 • Huma
 • Buzil
 • Nmf
 • Diversey
 • Purell
 • Unger

Kontorartikler