Glasrens

Her finder du vores udvalg af effektiv glasrens til rengøring af spejle og mindre glasarealer. Vores glasrens-produkter er ligeledes et populært valg, til brug som hurtigtørrende rengøringsspray når kundeborde skal rengøres i restaurantionsbranchen.

Loading...
Filtrering
product_brand
Mulige filtre
Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

12 varer

Sorter stigende

Glasrens og ruderens, er begge begreber for rengøringsmidler som er designet til at rengøre vinduer, ruder og spejle. Typisk fås glasrens i sprayflasker på mellem 500-750 ml, hvor produktet leveres klar til brug. 

Til rengøring af større glaspartier, anbefales generelt at anvende en vinduessæbe og alm. vinduespudserudstyr, frem for at anvende glasrens.

Glasrens er ikke bare glasrens

Spørger du os, er glasrens nok et af de produkter, hvor man oftest undervurderer kvaliteten af et proffesionelt produkt. 

En god glasrens fra fx. Buzil eller Diversey, er nemlig slet ikke til at sammenligne, med et billig no-name produkt som du finder nede i dit discountsupermarked.

Udover de åbenlyse forskelle på produkterne, såsom parfume eller ej, samt om produktet er miljømærket, er der nemlig ofte himmelvid til forskel på produkternes rengøringsevne.

Professionelle glasrens-produkter er nemlig formuleret med henblik på maksimal rengøringseffekt, hvorimod mange no-name supermarkedsprodukter, er designet under hensyntagen til at prisen skal holdes nede. Dette gør, at produkterne langt fra altid opløser fedt og snavns, i tilstrækkelig grad. Endvidere er der mange produkter, som efterlader striber, eller kræver at der efterpoleres.

Særligt ved brug på bilruder, opleves forskellen på et godt og et mindre godt produkt. Prøv eksempelvis Buzil Planta Clear på din forrude, og oplev hvordan du hurtigt slipper af med det fedtede leverpostejsudtryk, som ofte ses ved nattekørsel.

 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler