Papirdispensere

Uanset om du er på udkig efter en papirdispenser af børstet stål, rustfrit stål, malet stål eller blot en helt almindelig papirdispenser af plastik, kan vi hjælpe dig. Som du kan se nedenfor, har vi nemlig et stort udvalg af kvalitetsdispensere fra både Tork og Katrin. Vi giver prisgaranti på alle dispensere, og tilbyder ydermere mængderabat, hvis du køber flere ens dispensere. Søger du en bestemt papirdispenser, som du ikke kan se nedenfor, sidder vi klar til at hjælpe dig på tlf. 70404500.

Alle produkter i “Papirdispensere”

Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 52 produkter

Sorter stigende

Vælg den rigtige papirdispenser

Der findes mange forskellige varianter af papirdispensere, som kan anvendes til mange formål. De anvendes oftest i køkkenmiljøer, toiletmiljøer og i industrielle miljøer, hvor der kan være akut behov for papir. Papirdispenserne kan modtage forskellige former for papir, nogle er for eksempel beregnet til håndklædeark til håndaftørring, hvor en anden type eksempelvis er centerfeed dispenser, hvor papiret anvendes til overfladeaftørring. Derfor er det en god idé at gøre det klart, hvilke behov papirdispenseren skal opfylde. Neden for vil de typerne bliver beskrevet. 

Centerfeed Dispenser

En centerfeed dispenser adskiller sig fra de klassiske papirdispensere. Her udtrækkes papiret som en rulle, frem for ark eller papirstykker. Med denne type, kan man nemt udtrække en ubegrænset mængde ud ad dispenseren, som kan afrives med én hånd. Denne type dispenser er mest optimal at anvende til overfladeaftørring. Flere anvender den dog også til håndaftørring, men ulempen er, at man sjældent udnytter alt papirets sugeevne, hvorfor man hurtigt kommer til at have et unødvendigt, overforbrug af papir. 

Dispenser til håndklæderuller

Håndklæderuller anvendes til håndaftørring, typisk i toiletmiljøer. Det er muligt at få papirdispensere til håndklædeark, som både er automatiske og manuelle. De automatiske modeller er indbygget med en sensor, således brugeren kun behøver at holde en hånd op foran denne uden berøring. Dette sikrer en optimal hygiejne og et minimalt papirforbrug, da brugeren kun tager i mod de få nødvendige stykker, fremfor selv at trække papirmængden ud. Dispensertypen fås også som manuel, hvor brugeren selv trækker papiret ud. Herved er papirforbruget stadigvæk minimalt, da papiret kommer ud som enkelte stykker. 

Dispenser til håndklædeark

Ved håndklædeark oplever man flere af de samme fordele som ved håndklæderuller. Den væsentligste fordel er et minimalt forbrug af papir. Det minimale forbrug opnås, da brugeren kun kan tage et papirark ad gangen. Herved undgår man, at brugeren udtrækker en unødvendig, stor bane af papir, for ikke at anvende det. Hygiejnen bevares i top, da brugeren kun kommer i berøring med de stykker, som selv anvendes, hvorefter disse ryger i affaldspanden. Håndklædeark er optimale anvende til håndaftørring, og ses derfor oftest i toilet- eller større køkkenmiljøer. 

Servietdispenser

Servietdispensere fås både som fritstående og til at montere på væggen. En servietdispenser er en ekstra service på badeværelset til brugeren, og ses ofte på hotelværelser. 

Gulvstativ til værkstedsruller

Denne form for papirdispenser ses typisk på værksteder og i industrielle miljøer. Papirtypen er industriruller, som oftest har en stor kapacitet, således man sjældent skal udskifte papirrullen. 

Valg af papir

Til ovennævnte papirdispensere findes der et stort antal forskellige papirtyper. Hos HUMA har vi et stort udvalg af papir, og du kan derfor finde papir til alle dispensertyperne. Papir findes i mange forskellige kvaliteter og størrelser. Papir i den høje prisklasse har en høj sugeevne, hvilket sænker papirforbruget. Det er ofte svanemærket, hvilket er din garanti for et produkt i høj kvalitet, som samtidig er skånsom over for miljøet. Klik her for at se vores udvalg af papir.

Katrin eller Tork papirdispenser

Hos HUMA forhandler vi papirdispensere fra Katrin og fra Tork. Begge mærker er garant for at udvikle smarte og funktionelle produkter, som er beregnet til at blive anvendt flere gange dagligt. Torks produkter er typisk i et højere prisniveau og en højere kvalitet. Hos Tork er der mulighed for at lave en låneaftale. Denne bygger på, at man kan købe en papirdispenser til en kraftig nedjusteret pris, hvor man dernæst binder sig til at købe Tork papir i de efterfølgende tre år. For mere info herom, kontakt os gerne på tlf. 70404500. Ulempen ved Torks produkter er dog, at man er bundet til Torks eget papir. Køber man derimod en Katrin papirdispenser, er man ikke nødvendigvis bundet til deres papir. Katrin har dog tre typer af papir i forskellige kvaliteter. Det er også muligt at anvende papir af andre mærker til disse dispensere, hvilket naturligvis forøger fleksibiliteten hos kunden. Deres dispensere passer ind i stort set alle miljøer, grundet det nye, stilrene design som blev lanceret i år 2016. Alle disse forhandles hos HUMA.

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler