Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Dispenser til håndklæderuller

I denne kategori finder du et stort udvalg af dispensere til håndklæderuller. Disse dispensere fås i både en manuel model, hvor man selv trækker i papiret og i en eletronisk, hvor man vifter hånden op foran og der kommer et stykke papir ud. Her hos HUMA er vores to største brands indenfor dispensere til håndklæderuller, Katrin og Tork. Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 40 45 00.
7 varer
7 varer

Dispensere til håndklæderuller anvendes som oftest i toiletmiljøer. Dispenserne er med til at sikre en god hygiejne og nedsætter bakteriespredningen.

Hvordan fungerer dispenseren?

Det er muligt at få dispenseren i en manuel eller elektronisk version, alt efter hvad man ønsker. Begge varianterne er yderst hygiejniske, da man ikke kommer i kontakt med andet end det papir man skal bruge, og derved ikke røre dispenseren. Om man skal vælge den manuelle eller den elektronisk dispenser en en smagssag.

Manuel dispenser

Den manuelle dispenser fungere ved at de ruller man sætter ind har perforerede stykker som gør at man ikke kan overforbruge. Man trækker i papiret, hvor det selv stopper ved den perforerede kant og man kan hive stykket fri. Derefter hænger det næste stykke papir klar.

Elektronisk dispenser

Den elektroniske dispenser til håndklæderuller er med en indbygget sensor, så brugeren blot skal holde hånden op foran og der vil komme et stykke papir ud af dispenseren. Det kan anbefales at man anvender genopladelige batterier til den elektroniske dispenser, for at undgå et stort forbrug af batterier.

Dispenser aftale

Vores to store udbydere indenfor dispensere, Tork og Katrin, har hver især et stort udvalg af dispensere til håndklæderuller. Tork har over tiden udviklet meget på deres dispensere og har derved fået et meget moderne og stilfuldt udseende. Det har gjort deres dispensere eftertragtet, men nogle synes de er for dyre. Derfor har Tork udarbejdet en låneaftale, som gør det muligt for folk at anskaffe sig en af disse dispensere til en reduceret pris, blandt andet gennem HUMA.dk. Låneaftalen er bindende i 3 år og man binder sig samtidig til KUN at anvende Tork papir.Ønsker du derimod at anvende en Katrin dispenser, til håndklæderullerne og få en aftale på deres dispensere, kan du kontakte os på telefon +45 70 40 45 00 hvor vi står klar til at hjælpe.