Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Holdere / dispensere til industriaftørring

I denne kategori finder du et stort udvalg af gulvstativer. Gulvstativer anvendes til industriruller som har en stor kapacitet, og derfor ikke kan anvendes i almindelige dispensere på grund af størrelsen. Gulvstativer er velegnet til brug på værksteder, større køkkener og i industrielle miljøer

5 varer
5 varer

Gulvstativer er velegnet til anvendelse med store ruller papir, da dette ikke passer ind i almindelige dispensere på grund af størrelsen.

Kan gulvstativer anvendes til alle papirruller?

Gulvstativer anvendes til industriruller og kan derfor ikke anbefales til miljøer som har et lille papirforbrug, her anbefales det at man anvender håndklæderuller. Derimod er gulvstativerne velegnet til anvendelse i blandt andet større køkkener, værksteder eller industrimiljøer, da der kræves en større mængde af papir til aftørring af spildte væsker m.m. På siden har gulvstativet en skarp kant, hvor det er muligt at afrive papiret i den ønskede længde.

Hold god hygiejne

Af hygiejniske årsager kan det også være en god idé at anvende et gulvstativ til opbevaring af papir. Ved at placere sin industrirulle på et gulvstativ, vil den ikke opsamle skidt og væske. Udover at gøre det mere hygiejnisk, er det også nemmere at rive papiret fra rullen, uden at man skal røre ved andet end det stykke papir man skal bruge.