Ring 70 40 45 00 Vi er på telefonen fra 9-17 alle hverdage

Center feed dispensere

Står du og skal bruge en dispenser til en papirrulle, så kan du se vores brede udvalg af Center Feed dispensere, fra Katrin og Tork, som kan bruges i mange sammenhæng og gør det enkelt at få papir ud. er du i tvivl om hvilke papirruller der passer til en dispenser eller har du andre spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Brug en Center Feed dispenser til vægophæng, mange steder. En hurtig måde at få papir ud på med en let afrivningsteknik. 

Hvordan virker en center feed dispenser?

Det skal være nemt og hurtigt at få et stykke papir når man skal bruge det. Derfor kan man sætte Center Feed dispenseren op på væggen. Fx. ved en håndvask. Med et enkelt riv kan man selv bestemme hvor meget papir man skal bruge. En nem lås på toppen sikrer at det kun er personalet der kan skifte papirruller, og de nemt kan skiftes. Der sidder nogen takker i bunden af dispenseren, der gør at papiret kan rive af, når man har hvad man skal bruge. 

  • Lås Center Feed dispenseren op ved at dreje nøglen i toppen
  • Tag en papirrulle og riv lidt papir ud i bunden, så der er noget at få fat på.
  • Nu kan den sættes i dispenseren og klar til brug. Husk at lukke igen.

Hvor kan den bruges?

Den er oftest anvendt på:

  • Storkøkken
  • Værksteder
  • Fitnesscentre
  • Solarier

 Der er mange steder den med fordel kan anvendes. Det er op til ens formål hvor man vil opsætte Center Feed dispenseren henne. Dog anbefaler vi ikke at bruge den Center Feed dispenser på toiletter og omklædningrum, da papiret kommer ud i en ‘pølse’ så får man meget ud og vil ikke kunne udnytte papiret optimalt.

Varianterne

Center feed dispenserne kan fås i  flere forskellige størrelser og farver. Desuden er nogen fremstillet i plastik og andre i aluminium. Man kan vælge farver, som sort, hvid og børstet stål og størrelse ud fra hvor ofte den skal bruges og om den skal matche med andet interior.