Hånddesinfektion - stort udvalg af sprit og dispenserløsninger

Hånddesinfektion er et fantastisk supplement til håndvask, som særligt har fundet vej til danske arbejdspladser i løbet af de seneste år. Her på HUMA.dk har vi et stort udvalg af hånddesinfektion fra blandt andet Plum, Purell, Katrin og Tork. Vores hånddesinfektion og håndsprit fås både i flasker med snaplåg, med pumpe samt i refiler til håndsprit dispensere.

Alle produkter i “Hånddesinfektion”

Loading...
Filtrering
cat
Mulige filtre
filter_aktivstof
product_brand
certifications
filter_dispensersystem
filter_farve
filter_kompletsaet
filter_med_drypbakke
price
filter_haandesinfektion_type
filter_viskositet
filter_indhold
state
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 95 produkter

Sorter stigende
Vis som Tabel Liste

Viser 1-16 af 95 produkter

Sorter stigende

Dispenere til håndsprit

Vi fører forskellige brands som har dispenserløsninger, hvor man blot skal anvende en refill med håndsprit. Her har vi både manuelle og berøringsfrie dispensere, og en af de helt klare fordele ved en dispenser er at den dosere den korrekte mængde sprit, som er med til at sikre en korrekt desinficering af hænderne. 

Til vores dispensere er det muligt at finde en del tilbehør såsom standere, hvis man ønsker sin dispenser fritstående i stedet for monteret på en væg, eller en drypbakke til at opsamle overskydende håndsprit. Med en dispenser skal man kun tænke på at købe de tilhørende refiller, som er nemme at sætte i og mange af dispenserne har et vindue, så man kan holde øje med hvor meget der er tilbage. 

Håndsprit i dunke

Har man en dispenser som kræver manuel påfyldning, eller ønsker man blot en større dunk til påfyldning af mindre flasker har vi også forskellige dunke til dette formål. Vi har hånddesinfektion både i flydende form eller i den lidt tykkere gelform.

Hånddesinfektion i mindre flasker

Hos HUMA har vi et stort udvalg af pumpeflakser, som med fordel kan stå fremme på enten køkkenbord eller kontoret. Ønsker man i stedet mindre flaskere som man kan have med sig rundt i tasken har vi også dette. 

 

 

 

Har du brug for hjælp?

Fandt du ikke hvad du søgte, eller har du nogen spørgsmål?

Maria og kollegaerne sidder klar til at hjælpe dig på

Tlf. 70 40 45 00

Rengøringsartikler

  • Huma
  • Buzil
  • Nmf
  • Diversey
  • Purell
  • Unger

Kontorartikler